AccelStor samen met CMS Distribution om de EU-wijde markt voor All-flash arrays uit te breiden

DUNSTABLE--()--AccelStor kondigt met genoegen de benoeming aan van CMS Distribution Ltd als belangrijke partner binnen het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Europa. Het partnerschap zal CMS Distribution in staat stellen gekwalificeerde teams van verkoop- en technische specialisten te leveren om systeemintegratoren, VAR's en leveranciers van IT-oplossingen te helpen aan de eisen van eindgebruikers te voldoen.

AccelStor's VP, David Kao, zei: "AccelStor is enthousiast over de samenwerking met CMS Distribution, we hebben veel vertrouwen in hun storage expertise en hun vertrouwde status onder de channel partners. Flash-opslag wordt steeds meer erkend als de meest kosteneffectieve opslagoplossing voor primaire opslagtoepassingen. Met de ondersteuning en ervaring van CMS kunnen we toekomstgerichte IT-oplossingen blijven bieden aan datagestuurde organisaties, zodat zij kunnen floreren in dit nieuwe tijdperk.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

AccelStor
Albert Yen, +886-2-7746-7616 #2562
albert.yen@accelstor.com

Contacts

AccelStor
Albert Yen, +886-2-7746-7616 #2562
albert.yen@accelstor.com