Nieuwe studie onderzoekt het nut van Masimo ORi™ (Oxygen Reserve Index) bij het verschaffen van vroegtijdige detectie van bloedoxidatie tijdens één-long ventilatie

Masimo Root® with Radical-7® and ORi™ (Photo: Business Wire)

MORIOKA, Japan--()--Masimo (NASDAQ: MASI) heeft de resultaten bekendgemaakt van een studie waarin onderzoekers het vermogen van Masimo ORi™ (Oxygen Reserve Index) evalueerden om afnemende bloedzuurstofverzadiging op te sporen voorafgaand aan standaard zuurstofverzadiging (SpO2) monitoring bij patiënten die een electieve thoraxoperatie ondergaan die longventilatie (OLV) vereist.

ORi is een niet-invasieve, relatieve indicator van de zuurstofreserve van een patiënt in het gematigde hyperoxische gebied (partiële zuurstofdruk in arterieel bloed [PaO2] in het bereik van 100 tot 200 mmHg). ORi is een indexparameter met een eenheidsloze schaal tussen 0 en 1 en kan worden aangepast. ORi heeft optionele alarmen om artsen op de hoogte te stellen van veranderingen in de zuurstofreserve van een patiënt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Masimo
Evan Lamb, 949-396-3376
elamb@masimo.com

Contacts

Masimo
Evan Lamb, 949-396-3376
elamb@masimo.com