Toonaangevende offshore-activiteiten QC voegt zich bij Baker & Partners

De toevoeging van James Corbett QC betekent een aanzienlijke uitbreiding van de wereldwijde praktijk van de onderneming op het gebied van offshoregeschillenbeslechting

LONDON & ST HELIER, Jersey--()--Toonaangevend advocatenkantoor Baker & Partners heeft vandaag aangekondigd dat James Corbett QC als Senior Counsel bij het kantoor zal komen werken. Hij is een van de eerste Engelse KC’s die zich bij een Jersey-vestiging heeft aangesloten, aangezien het een vooraanstaand internationaal offshorecentrum voor rechtszaken en geschillen is.

James komt over van Kobre & Kim, het Londense kantoor voor internationale geschillen en onderzoeksrecht en is nu advocaat bij Baker & Partners. Hij heeft ruime ervaring in internationale trusts, insolventie en handelsgeschillen in bijna alle grote offshore-rechtsgebieden te wereld. Hij is een toonaangevende autoriteit op het gebied van grensoverschrijdende geschillen voor Engelse rechtbanken en Commonwealth-gerechten, met de nadruk op geschillen in de financiële dienstverlenings- en technologiesector en geschillen in verband met insolventie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Scott Addison/ Etienne Bataille
Infinite Global
+44(0)2072691430
baker@infiniteglobal.com

Release Summary

James Corbett QC has joined leading specialist litigation and dispute resolution law firm Baker & Partners in Jersey

Contacts

Scott Addison/ Etienne Bataille
Infinite Global
+44(0)2072691430
baker@infiniteglobal.com