VAE Ministerie van Gezondheid & Preventie stelt nationaal CCHD screeningsprotocol in met gebruik van Masimo Rad-97™ Pulse CO-Oximeters® met Eve™

Masimo Rad-97™ with Eve™ (Photo: Business Wire)

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten--()--Masimo (NASDAQ: MASI) kondigt vandaag aan dat het ministerie van Gezondheid & Preventie van de Verenigde Arabische Emiraten (MOHAP) een nationaal screeningsprotocol adopteert voor kritieke, aangeboren hartstoornissen (CCHD) voor alle pasgeborenen. Als deel van de programmalancering zal het ministerie negen ziekenhuizen in vijf emiraten, die 50% van de bevolking in de VAE helpen, voorzien van Masimo Rad-97™ Pulse CO-Oximeters® met Eve™ CCHD Newborn Screening Applications. Pasgeborenen die ter wereld worden geholpen in deze ziekenhuizen zullen nu getest worden op CCHD door middel van Eve - 's werelds eerste grootschalige installatie van Eve op Rad-97, die CE markeringen ontving eerder dit jaar.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Masimo
Evan Lamb
949-396-3376
elamb@masimo.com

Contacts

Masimo
Evan Lamb
949-396-3376
elamb@masimo.com