Synteract kondigt samenwerking aan met International Children’s Advisory Network iCAN Research

Innovatieve CRO met drie decennia expertise van de partners van de kindergeneeskundige klinische proeven bresidt toegang tot kinderen en families wereldwijd in klinisch onderzoek uit

SAN DIEGO & RESEARCH TRIANGLE PARK, N.C--()--Synteract, een innovatieve contractonderzoeksorganisatie (CRO) die volledige fase I-IV-diensten levert die geneesmiddelenontwikkelingsbedrijven in staat stelt nieuwe geneesmiddelen op de markt te brengen, heeft een intentieverklaring ondertekend als partner van het International Children’s Advisory Network (iCAN). iCAN, een wereldwijd consortium van kinderadviesgroepen, dat zich inzet om kinderen en gezinnen een stem te geven in gezondheid, geneeskunde, onderzoek en innovatie door meer voorlichting te geven over het belang van de betrokkenheid van kinderen. Synteract is sponsor op de iCAN Research Summit 2018 in Edinburgh, Schotland, UK, 8-13 juli 2018 en houdt twee interactieve plenaire seminar sessies tijdens het evenement.

Met vestigingen in de VS en over de hele wereld werkt iCAN samen met lokale kinderziekenhuizen en richt het zich op de behoeften van klinisch onderzoek en gezondheidszorg voor kinderen en pleit het wereldwijd voor patiënten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

for Synteract
Hilary McCarthy, 508-829-2543
hilary@clearpointagency.com

Contacts

for Synteract
Hilary McCarthy, 508-829-2543
hilary@clearpointagency.com