SD Express – een revolutionaire innovatie voor SD geheugenkaarten

SD Express integreert PCIe® en NVMe™ voor een overdrachtssnelheid van 985 MB/sec, en behoudt compatibiliteit met bestaande miljarden SD gastheren in de markt

microSDUC and SDUC card examples (Photo: Business Wire)

SHANGHAI--()--Mobile World Congress Booth N2.C40 – De SD Association kondigde vandaag SD Express aan, dat de populaire PCI Express® en NVMe™ interfaces toevoegt aan de oude SD interface. De PCIe interface levert een maximum overdrachtssnelheid van 985 megabytes per seconde (MB/s) en het bovenste laag protocol van NVMe biedt geavanceerde toegang tot het geheugen, waardoor een nieuwe wereld van mogelijkheden voor de populaire SD-geheugenkaart ontstaat. Bovendien groeit de maximale opslagcapaciteit op SD-geheugenkaarten van 2 TB met SDXC naar 128 TB met de nieuwe SD Ultra Capacity-kaart (SDUC). Deze innovaties houden vast aan het streven van de SDA naar achterwaartse compatibiliteit en maken deel uit van de nieuwe SD 7.0-specificatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SD Association
Kevin Schader, 1-925-275-6670
media@sdcard.org

Contacts

SD Association
Kevin Schader, 1-925-275-6670
media@sdcard.org