Red Sea Housing kiest voor zonne-energie met REDAVIA voor lage kosten, betrouwbaarheid

Harm Ploeger, President Africa at Red Sea Housing (right) and Dr. Alexander Harpe, Chief Sales Officer at Redavia signing contract (Photo: Business Wire)

MUNICH & ACCRA, Ghana--()--Red Sea Housing Services (RSHS), wereldwijd koploper in modulaire woon- en werkruimte voor industriële en residentiële gemeenschappen, koos REDAVIA, wereldwijde marktleider in kosten-effectieve, betrouwbare en schone huurzonne-energie voor bedrijven en gemeenschappen, om zijn eerste op zonne-energie werkende boerderij in Accra, Ghana te implementeren.

Binnen de komende paar maanden zal REDAVIA een volledige boerderij besteld hebben die werkt op 336 kWp aan zonne-energie, bij RSHS’s grootste productiefaciliteit in Tema, strategisch gelegen in de nabijheid van Ghana’s belangrijkste haven. Dit zal RSHS toestaan om een kosten-effectieve en betrouwbare oplossing te introduceren in hun energiecombinatie van zonne-energie en een nationaal stroomnet.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

REDAVIA
Angelika Kempf
+49-89-2426-8869
a.kempf@redaviasolar.com

Contacts

REDAVIA
Angelika Kempf
+49-89-2426-8869
a.kempf@redaviasolar.com