ALVOGEN TEATAB EDASIMÜÜGILEPINGUST THERAMEXIGA KESK- JA IDA-EUROOPA, VENEMAA JA SRÜ RIIKIDES

• Täiendab ja kiirendab veelgi Alvogeni kasvu naiste tervishoiu turul
  • Portfell tõi 2017. aastal 13,5 miljonit dollarit netokäivet ning sellel on märkinisväärne käibekasvu potentsiaal

SOFIA, Bulgaria & LONDON--()--Alvogen ja Theramex teatasid täna, et kaks ettevõtet on sõlminud siduva kokkuleppe eksklusiivseks partnerlus- ja edasimüügisuhteks, et turustada teatud naiste tervise tooteid Venemaal, Kesk- ja Ida-Euroopaid ning Sõltumatute Riikide Ühenduse (SRÜ) riikides. Pikaajaline partnerluslepe hõlmab õigust turustada Theramexi naiste tervise tooteid nagu luutervise tooteidAlpha D3® ja Actonel® ning teatud suukaudseid rasestumisvastaseid vahendeid ning teisi tulevasi Theramexi liini tooteid.

Edasimüügileping hõlmab järgmisi riike: Venemaa, Kasahstan, Ukraina, Eesti, Läti, Leedu, Bosnia ja Hertsegoviina, Bulgaaria, Horvaatia, Tšehhi, Ungari, Makedoonia, Serbia ja Sloveenia. Ehkki kokkuleppe tingimusi ei avalikustada, hakkab Alvogen vastutama toodete müügi, propageerimise ja turundamise eest. 2017. aastal tõi portfell 13,5 miljonit dollarit müügitulu ning tulevastel tooteliini tootdetel on märkimisväärne kasvupotentsiaal.

HACHO HATCHIKIAN, ALVOGEN CEE ASEPRESIDENT, KOMMENTEERIS “Mul on rõõm hakata Theramexi partneriks ning teatada, et need naiste tervise tooted lisanduvad meie eritoodete brändiportfelli. Kokkulepe täiendab ning tugevdab märkimisväärselt Alvogeni senist tootevalikut ning kiirendab veelgi meie kasvu selles olulises terapeutilises valdkonnas. Meie müügi- ja turundusvõrgustik hõlmab enam kui 20 Kesk- ja Ida-Euroopa turgu ning meil on 450 müügiesindajat, oleme heas positsioonis, et Kesk- ja Ida-Euroopa suurel naiste tervishoiu turul kasvada.”o continue to grow in the large women’s health care market in the CEE region.”

ANISH MEHTA, THERAMEXI TEGEVJUHT, ÜTLES “See kokkulepe on järjekordne võtmetähtsusega teetähis Theramexi uue strategia elluviimisel. Meil on hea meel astuda pikaajalisse partnerlussuhtesse Alvogeniga. Nende tugev turustus- ja ärivõrgustik selles piirkonnas tähendab, et me saame tagada nende tähtsate ravimite pideva tarne, lihtsustades ja konsolideerides samas enda ärilähenemist. Naiste tervisele keskendudes on Theramex pühendunud sellele, et aidata naistel kontrollida menstruaaltsüklit, aidata viljastumist, hallata menopausi sümptomeid ning tugevdada luude tervist.”

ALVOGENIST

Alvogen on ülemaailmne erakapitalile kuuluv farmatseutikafirma, mis keskendub geneeriliste, brändi- ja retseptiravimite ning teiste sarnaste bioloogiliste ravimite arendusele, tootmisele ja müügile patsientidele üle kogu maailma. Ettevõttel on äritegevus 35 riigis ning 2800 töötajat, ffirmal on neli tootmis- ja arenduskeskust USAs, Rumeenias, Koreas ja Taiwanil.

Põhja-Ameerika on Alvogeni suurim turg, teiste võtmeturgude seas on Lõuna-Korea, Venemaa, Rumeenia, Ungari, Ukraina, Taiwan, Jaapan ja Hiina.

Rohkem teavet Alvogeni kohta leiab aadressil www.alvogen.com

THERAMEXIST

Theramex on juhtiv ülemaailmne eritoodete farmatseutikafirma, mis on pühendunud naistele ja nende tervisele. Ettevõtte laia portfelliga innovaatilitest ning tuntud brändidest, mis puudutavad rasestumist, viljastumist, menopausi ja osteoporoosi, toetame naisi kõikides nende eluetappides. Pühendume enda patsientide ära kuulamisele ning mõistmisele, nende vajaduste katmisele ning pakume terviselahendusi, et aidata neil enda elu paremaks muuta.

Meie visioon on olla naistele ning neid ravivatele tervishoiuekspertidele eluaegseks partneriks, pakkudes innovaatilisi, tõhusaid ja turvalisi lahendusi, mis ravivad ja toetavad naisi nende elu erinevate etappide läbimisel.

Lisateabe saamiseks külastage aadressi www.theramex.com.

Selle teadaande originaaltekst on ametlik ja kaitstud autoriõigusega. Tõlge on tehtud vaid mugavusotstarbel. Teksti kasutamisel tuleb viidata originaaltekstile, kuna vaid see on õiguslikult kehtiv.

Kontaktid
Alvogen