Xiaomi presenteert Mi Laptop Air 13.3” in Spanje, en breidt wereldwijde voetafdruk uit

Mi Air 13.3" is shipped with preinstalled Windows 10 Home Edition and supports Windows Hello (Photo: Business Wire)

MADRID--()--Xiaomi, de toonaangevende fabrikant van elektronische producten uit China, bracht op 27 juni 2018 Mi Laptop Air 13,3" uit in Palacio Neptuno in Madrid.

Als onderdeel van Xiaomi's ultradunne serie is Mi Laptop Air 13.3" een perfecte combinatie van slankheid en prestaties, met een slechts 14,8 mm dunne behuizing en een Achtste Generatie Intel Core processor, evenals GeForce MX150 discrete graphics voor laptops om zowel gebruiksgemak als prestaties te garanderen. Bovendien wordt Air 13.3" geleverd met Windows 10 Home Edition voorgeïnstalleerd, en beschikt over een uitstekend koelsysteem en Dolby audiopremie, een verbazingwekkende levensduur van de batterij en ondersteunt de Windows Hello-functie via vingerafdruk, waardoor het te voldoen aan stabiliteit, veiligheid en entertainment eisen.

Marktaandelen vergroten met goede producten, wereldwijde voetafdruk vergroten met een goede reputatie

Als internetbedrijf met mobiele telefoons, slimme hardware en het Internet of Things (IoT) als kernactiviteiten, heeft Xiaomi goede en betaalbare producten gemaakt en zet het zich in om kwaliteitstechnologie toegankelijk te maken voor iedereen. Nu is Xiaomi 's werelds vierde grootste fabrikant van smartphones en de nummer 1-speler in meerdere categorieën.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor Xiaomi
Ms. Teresa Rey
trey@llorenteycuenca.com / xiaomi@llorenteycuenca.com

Contacts

Voor Xiaomi
Ms. Teresa Rey
trey@llorenteycuenca.com / xiaomi@llorenteycuenca.com