MobileIron Moderniseert Multi-Factor-authenticatie voor de cloud

MobileIron Authenticator is de volgende stap naar eenvoudige en slimme beveiliging voor modern werken

MOUNTAIN VIEW, Calif.--()--MobileIron (NASDAQ:MOBL), de veilige basis voor modern werk, kondigt vandaag de toevoeging van MobileIron Authenticator aan zijn uitgebreide MobileIron Access cloudbeveiligingsoplossing aan. MobileIron Authenticator is een nieuwe mobiele applicatie waarmee organisaties de identiteit van een gebruiker kunnen verifiëren met behulp van de telefoon als tweede authenticatiefactor.

Wachtwoorden schieten tekort

Volgens het Verizon Data Breach Investigations Report 2018 zijn gecompromitteerde referenties de belangrijkste oorzaak van gerapporteerde datalekken. De beste oplossing is om verder te gaan dan wachtwoorden, zoals MobileIron al doet met naadloze single sign-on voor vertrouwde apparaten en apps. Maar als dat niet mogelijk is vanwege verouderde apparaten of onbetrouwbare omgevingen, kijken veel organisaties naar multifactor authenticatie (MFA) als extra bewijs om de identiteit van een gebruiker te bevestigen. Bij traditionele MFB wordt echter gebruik gemaakt van hardwarefiches die gemakkelijk verloren gaan of softwarefiches die lastig via QR-codes te activeren zijn. Geen van beide is een ideale gebruikerservaring.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MobileIron
Marjaneh Ravai, +1-650-346-3756
mravai@mobileiron.com
of
PAN Communications
Kyle Tildsley, +1-617-502-4300
MobileIron@pancomm.com

Contacts

MobileIron
Marjaneh Ravai, +1-650-346-3756
mravai@mobileiron.com
of
PAN Communications
Kyle Tildsley, +1-617-502-4300
MobileIron@pancomm.com