NDS lanceert alles-in-één oplossing voor beeldbeheer, ontworpen om de OR-integratie te vereenvoudigen.

SAN JOSE, Calif.--()--NDS, een dochteronderneming van Novanta Corporation (“Novanta”), levert nu zijn nieuwe oplossing voor het beheer en de verwerving van videobeelden: VIMA. VIMA is slim ontworpen en dient als de ruggengraat van de moderne digitale geïntegreerde operatiekamer (OR), maar biedt ook de flexibiliteit om te functioneren met variërende bestaande productieruimtes en legacy-apparatuur, en biedt een nieuw niveau van veelzijdigheid voor beeldvorming in de gezondheidszorg.

VIMA is gecertificeerd voor gebruik in de nabije omgeving van de patiënt en biedt eenvoudige en totale controle over meerdere beeldvormingsbronnen. De out-of-the-box-functionaliteit biedt een oplossing die geschikt is voor procedures, waarbij tot tien verschillende afbeeldingsbronnen worden ontvangen en direct tot acht display-bestemmingen worden verzonden. VIMA maakt het mogelijk om foto’s te maken en video’s op te nemen, met DICOM-interface naar PACS- en HIS-systemen voor veilige gegevensarchivering. VIMA is ontworpen voor eenvoudige installatie en plug-and-play-implementatie en maakt samenwerking op afstand tussen teleconferentie en telegeneeskunde en beeldopslag op een versleutelde harde schijf mogelijk voor een betere gegevensbeveiliging.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Novanta
Steven Ross, +1 408-754-4174
steven.ross@ndssi.com

Contacts

Novanta
Steven Ross, +1 408-754-4174
steven.ross@ndssi.com