AI Expo: AI & IoT innovators deze week in Amsterdam voor de AI Expo Europe

AI & IoT start-ups to arrive in the RAI, Amsterdam in two days time. (Photo: Business Wire)

AMSTERDAM--()--De AI Expo Europe wordt deze week (27-28 juni) gehouden in de RAI, Amsterdam. Op de AI Expo Europe vindt u de meest geavanceerde start-ups en innovators binnen het AI & IoT ecosysteem, gelegen in de innovatie incubator zone.

Ontdek wat u kunt verwachten van de innovatieve start-ups als ze hun producten demonstreren tussen meer dan 300 exposanten op het gebied van AI, IoT en Blockchain aan een grote groep van van meer dan 8.000 tech-geïnteresseerden.

Deelnemers kunnen zich inschrijven voor een gratis Expo Pass om toegang te krijgen tot de tentoonstelling en de open AI, IoT & Blockchain conferentie tracks of voor degenen die geïnteresseerd zijn in netwerken en het bijwonen van de verschillende betaalde AI, IoT en Blockchain conferentie tracks, dan registreren voor een Gold of Ultimate pass.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

AI Expo
Anna Fry, Marketing Executive
+44117 980 9020
anna@ai-expo.net

Contacts

AI Expo
Anna Fry, Marketing Executive
+44117 980 9020
anna@ai-expo.net