SM Optics lanceert zijn nieuwe WSS-vrije metro WDM ROADM platform

De LIGHTMODE LM-1 micro ROADM is een uitgesplitste systeemoplossing met open lijn

MILAAN--()--SM Optics, een expertisecentrum op het gebied van optische netwerken en O&O-centrales, heeft na de ontwrichtende lancering van de micro OTN-oplossing in 2017 een protocolinnovatie in het OTN-kader geïntroduceerd en lanceert een nieuw blok in zijn microknoopvisie met een nieuwe WDM ROADM-oplossing die de flexibiliteit van een uitgesplitst platform combineert met de kosteneffectiviteit van WSS-vrije architectuur.

Het LIGHTMODE LM-1 micro ROADM open lijn-systeem is een uitgesplitst WDM functionerend blok die binnen één rack unit een ROADM aanbiedt met meerdere graden. Gebaseerd op een stapelbaar ontwerp kan het makkelijk uitbreiden om elke capaciteitsgroei aan te kunnen en kan het kosten-effectief omgaan met elke configuratie, evenals elk capaciteitstempo ondersteunen van de lambda-waarde op een stroomnet-loze en filterloze optische multiplexer.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.