OTC Exchange Network verwerft Ogg-handel

Overname resulteert in een uniek robuust platform met een blokketen voor institutionele handel in digitale activa

SAN FRANCISCO--()--OTC Exchange Network, Inc. “(“OTCXN”), een infrastructuurbedrijf met een blokketenaandrijving voor de kapitaalmarkten, heeft vandaag aangekondigd dat het Ogg Trading, LLC (“Ogg Trading”), een leverancier van geavanceerde institutionele handelstechnologie, heeft overgenomen. De transactie sloot op 18 juni 2018.

De overname creëert een uniek en krachtig netwerk voor de handel in digitale activa dat is ontworpen om steeds meer institutionele klanten van wereldklasse te bedienen. OTCXN komt uit de transactie voort met ongeëvenaarde blockchain-aangedreven handelscapaciteiten die institutionele handelaren schaalbaarheid, betrouwbaarheid, naleving en snelheid bieden. OTCXN biedt marktdeelnemers meetbaar lagere niveaus van financieel risico, hogere niveaus van zekerheid en aantoonbare cryptografische bewijsbaarheid.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Robert Ferri Partners
Robert Ferri, 415-575-1589
robert.ferri@robertferri.com

Contacts

Robert Ferri Partners
Robert Ferri, 415-575-1589
robert.ferri@robertferri.com