Hoogwaardige oplossingen en volledige bescherming voor kritieke installaties: de meest recente innovaties van CNIM en haar Bertin-dochteronderneming, die op WNE 2018 worden onthuld

CNIM's high safety fuel handling systems (Photo: Business Wire)

PARIJS--()--De derde editie van de Wereldtentoonstelling van Kernenergie – een belangrijk evenement voor de wereldwijde gemeenschap van kernenergie – zal plaatsvinden in Parijs-Villepinte, 26-28 juni 2018. CNIM en Bertin Technologies, toonaangevende spelers op het gebied van nucleaire apparatuur, veilige hantering en instrumentatie voor de volledige bescherming van kerncentrales, onthullen hun gezamenlijk aanbod op deze tentoonstelling (stand D125-Hall 7).

Het aanbod van CNIM is gebaseerd op haar lange ervaring met grote nucleaire projecten en haar geavanceerde industriële capaciteit en weerspiegelt haar vermogen om te innoveren en zich aan te passen aan de moeilijkste omstandigheden.

Dit persbericht is multimediaal.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CNIM
Laurence Colin : +33 (0)1 43 59 00 46
laurence.colin@gootenberg.fr

Contacts

CNIM
Laurence Colin : +33 (0)1 43 59 00 46
laurence.colin@gootenberg.fr