A Cushman & Wakefield regisztrációs nyilatkozatot nyújtott be törzsrészvényeinek javasolt első nyilvános forgalombahozataláról

CHICAGO--()--A Cushman & Wakefield ma bejelentette, hogy nyilvános regisztrációs nyilatkozatot nyújtott be az S-1-es nyomtatványon az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission [SEC]) törzsrészvényeinek javasolt első nyilvános forgalombahozatalával kapcsolatosan. A javasolt kibocsátás keretében értékesítendő részvények száma és ártartománya egyelőre nem került meghatározásra.

A Morgan Stanley, a J.P. Morgan, a Goldman Sachs & Co. LLC és a UBS Investment Bank együttesen lesznek a jegyzést vezető (könyvvezető) szervezetek és a kibocsátás jegyzőinek képviselői is. A Barclays Capital Inc., a BofA Merrill Lynch, a Citigroup Global Markets Inc., a Credit Suisse Securities (USA) LLC és a William Blair & Company, L.L.C. szintén együttes könyvvezetőként vesznek részt a kibocsátásban.

A kibocsátás kizárólag részvénykibocsátási tájékoztató kiadása révén történik. Amikor az előzetes kibocsátási tájékoztató elérhetővé válik, a következő szervezetektől szerezhető be: Morgan Stanley & Co. LLC, címzett: Prospectus Department, cím: 180 Varick Street, 2nd Floor, New York, NY 10014; J.P. Morgan Securities LLC, címzett: Broadridge Financial Solutions, cím: 1155 Long Island Avenue, Edgewood, NY 11717, email: prospectus-eq_fi@jpmchase.com; Goldman Sachs & Co. LLC, címzett: Prospectus Department, cím: 200 West Street, New York, NY 10282, telefon: (866) 471-2526 vagy email: prospectusny@ny.email.gs.com, továbbá UBS Securities LLC, cízett: Prospectus Department, cím: 1285 Avenue of the Americas, New York, NY 10019, telefon: 888-827-7275 vagy email: olprospectusrequest@ubs.com.

A javasolt kibocsátás lezárását megelőzően a Cushman & Wakefield átalakítja a regisztrációs nyilatkozatot a mai napon benyújtó Jersey állambeli korlátolt felelősségű társaságot, a DTZ Jersey Holdings Limitedet nyilvánosan működő részvénytársasággá, amely Angliában és Wales-ben kerül bejegyzésre Cushman & Wakefield plc. néven.

Bár a fenti értékpapírokkal kapcsolatosan regisztrációs nyilatkozat került benyújtásra a SEC-hez, a nyilatkozat egyelőre nem lépett hatályba. A regisztrációs nyilatkozat hatályba lépését megelőzően ezek az értékpapírok nem értékesíthetők, és nem fogadhatók el rájuk vonatkozó vételi ajánlatok. A jelen sajtóközlemény nem minősül a fenti értékpapírokra vonatkozó eladási ajánlatnak, illetve a fenti értékpapírok megvásárlására vonatkozó ajánlatok bekérésének, és ezek az értékpapírok nem kerülnek értékesítésre semmilyen jogrendszerben, amelyben az ilyen ajánlat, értékesítés vagy vásárlásra való felhívás a regisztrációs nyilatkozat hatályba lépését, illetve a kibocsátás jóváhagyását megelőzően jogellenesnek minősül az adott állam vagy jogrendszer értékpapírtörvényei értelmében.

Amit a Cushman & Wakefieldről tudni kell…

A Cushman & Wakefield vezető globális ingatlanszolgáltató cég, amely kiemelkedő értéket biztosít ügyfelei számára az ingatlantulajdonosok és -bérlők elképzeléseinek hatékony megvalósításával. A 48000 alkalmazottat foglalkoztató, 70 országban mintegy 400 irodát működtető Cushman & Wakefield a világ legnagyobb ingatlanszolgáltató cégei közé tartozik. 2017-ben a vállalat bevétele alaptevékenységeinek számító ingatlan-, létesítmény és projektmenedzsment szolgáltatásaiból, lízingből, tőkepiaci ügyletekből, értékbecslési és egyéb szolgáltatásokból 6,9 milliárd USA dollárt tett ki.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Cushman & Wakefield
Brad Kreiger