Phlexglobal gaat eTMF document Transfers verbeteren door implementatie nieuwe Exchange Mechanism Standard

AMERSHAM, Engeland & MALVERN, Pa.--()--Phlexglobal, een gespecialiseerde leverancier van technologie-gebaseerde Trial Master File (TMF & eTMF) beheeroplossingen, neemt versie 1 van de eTMF Exchange Mechanism Standard (eTMF-EMS) van het TMF Referentiemodel (TMF-RM) over in PhlexEview, de eTMF-technologie van het bedrijf. Dit betekent een belangrijke vooruitgang in efficiënte documentuitwisseling en zal de positie van Phlexglobal als drijvende kracht in eTMF-beheer voor klinische studies stevig verstevigen.

Vóór de invoering van het TMF Referentiemodel bestond er geen universele methodologie voor de organisatie van proefgegevens in een eTMF. In 2009 Phlexglobal samen met andere industrie TMF deskundigen om de TMF Referentie Model dat heeft zich voornamelijk gericht op het organiseren van de artefacten van een klinische studie te creëren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Phlexglobal Ltd
Rebecca Fuller, Marketing Executive
Tel: +44(0)1494 720420

Contacts

Phlexglobal Ltd
Rebecca Fuller, Marketing Executive
Tel: +44(0)1494 720420