President Obama komt naar Europa om te spreken op Nordic Business Forum

Europe’s leading business and leadership conference brings President Obama to Helsinki, Finland to speak to business executives and owners. (Photo: Business Wire)

HELSINKI--()--Europa’s koploper in zaken- en leiderschapsconferenties brengt voormalig president Obama naar Helsinki, Finland om te spreken voor bedrijfsmanagers en -eigenaren.

Voormalig president Obama zal naar Europa reizen voor het Nordic Business Forum, die plaatsvindt in Helsinki op 26 en 27 september 2018. President Obama zal een van de grootste publieksgroepen in Scandinavië toespreken en de tweedaagse conferentie afsluiten met het slotgesprek.

Aslak de Silva, CEO van Nordic Business Forum: “We zijn ongetwijfeld vereerd om president Obama te ontvangen – maar dit moment behoort eigenlijk aan ons publiek en de Scandinavische regio in zijn geheel. Het is nooit eerder voorgekomen en het wordt onvergetelijk.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nordic Business Forum
Anniina Turunen
Head of Marketing & Communications
+358-50-563-6025
anniina.turunen@nbforum.com

Contacts

Nordic Business Forum
Anniina Turunen
Head of Marketing & Communications
+358-50-563-6025
anniina.turunen@nbforum.com