Společnost Cushman & Wakefield podala prohlášení o registraci v souvislosti s veřejnou nabídkou svých akcií

CHICAGO--()--Společnost Cushman & Wakefield dnes oznámila, že Úřadu Spojených států amerických pro dohled nad obchodováním s cennými papíry (SEC), podala na formuláři S-1 prohlášení o registraci, které se týká zamýšlené veřejné nabídky kmenových akcií společnosti. Počet akcií a jejich cena zatím nebyly stanoveny.

Hlavními správci úpisu akcií budou firmy Morgan Stanley, J.P. Morgan, Goldman Sachs & Co. LLC a UBS Investment Bank. Dalšími správci úpisu akcií pak budou společnosti Barclays Capital Inc., BofA Merrill Lynch, Citigroup Global Markets Inc., Credit Suisse Securities (USA) LLC a William Blair & Company, L.L.C.

Transakce bude mít formu veřejné nabídky. Písemné informace o nabídce si můžete vyžádat na následujících adresách, jakmile budou dostupné: Morgan Stanley & Co. LLC, k rukám: Prospectus Department, 180 Varick Street, 2nd Floor, New York, NY 10014, J.P. Morgan Securities LLC, k rukám: Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, NY 11717, email: prospectus-eq_fi@jpmchase.com, Goldman Sachs & Co. LLC, Attention: Prospectus Department, 200 West Street, New York, NY 10282, telephone: (866) 471-2526 nebo email: prospectusny@ny.email.gs.com a UBS Securities LLC, k rukám: Prospectus Department, 1285 Avenue of the Americas, New York, NY 10019, telefon: 888-827-7275 nebo email: olprospectusrequest@ubs.com.

Před uzavřením veřejné nabídky akcií dokončí firma Cushman & Wakefield restrukturalizaci společnosti DTZ Jersey Holdings Limited se sídlem na Jersey, která dnes podala žádost o registraci. Tato firma bude přeregistrována do Anglie a Walesu a přejmenována na Cushman & Wakefield plc.

Prohlášení o registraci týkající se úpisu těchto cenných papírů bylo podáno na Úřad pro dohled nad obchodováním s cennými papíry (SEC), ale zatím nenabylo účinnosti. Předtím než toto prohlášení nabude účinnosti není možné s cennými papíry provádět žádné transakce a nebudou přijímány žádné nabídky k nákupu či prodeji. Tato tisková zpráva nepředstavuje nabídku k prodeji či nákupu cenných papírů ani výzvu či pobídku k jejich prodeji a jakýkoli prodej či odkup cenných papírů předtím než bude tato nabídka schválena v souladu s platnými zákony o obchodování s cennými papíry je neplatný a neúčinný.

O společnosti Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield je přední realitní společnost, která majitelům a pronajímatelům realit nabízí hodnotné služby a umožňuje jim přeměnit nápady na skutky. Firma Cushman & Wakefield patří mezi největší realitní společnosti na světě a má 48 tisíc zaměstnanců ve 400 pobočkách v 70 zemích světa. V roce 2017 dosáhly tržby firmy 6,9 miliardy dolarů. Firma poskytuje komplexní realitní služby, včetně správy objektů, projektového řízení, pronájmů, kapitálových služeb, oceňování nemovitostí a dalších služeb.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Cushman & Wakefield
Brad Kreiger