IDEMIA is geselecteerd voor de levering van de Next Generation Fingerprint Matcher Engine als onderdeel van het Britse Home Office Biometrics Programme

LENKWISSELS, Frankrijk--()--IDEMIA, de wereldleider op het gebied van Augmented Identity, heeft een vijfjarig contract gekregen van het United Kingdom Home Office Biometrics (HOB) Programme voor de levering van een nieuwe Fingerprint Matcher Service. Deze onderscheiding maakt deel uit van het strategische HOB-programma voor het leveren van flexibele biometrische diensten.

Deze onderscheiding zal resulteren in de inzet van het allernieuwste IDEMIA vingerafdrukmatching-platform, dat aanzienlijke productiviteitsverbeteringen zal opleveren door het aanbieden van nauwkeuriger vingerafdrukdiensten aan de belanghebbenden en gebruikers van het HOB-programma.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press:
Havas Paris PR Agency
Hanna SEBBAH, +33 6 63 73 30 30
idemia@havas.com

Contacts

Press:
Havas Paris PR Agency
Hanna SEBBAH, +33 6 63 73 30 30
idemia@havas.com