STATS en SpokeHub-partner van Power Deeper hebben meer betekenisvolle gesprekken rond het FIFA-wereldkampioenschap voetbal in 2018

SpokeHub maakt gebruik van STATS-inzichten om verbinding te maken met WK-fans gebruikmakend van trending topics en real-time gesprekken

CHICAGO EN DURHAM, N.E.G--()--Vandaag hebben STATS, de wereldwijde leider in sportgegevens en -intelligentie, en SpokeHub een nieuw partnerschap aangekondigd om STATS Insights te brengen naar het sociale ontmoetingsplatform van SpokeHub, dat wereldwijd fans van wereldkampioenschappen voetbal verbindt met inhoud die meer impact heeft. Download vandaag de app om de scores van wedstrijden en inzichten van spelers te bekijken en om overal de fans van het wereldkampioenschap voetbal te ontmoeten!

STATS Insights maakt gebruik van meer dan 37 jaar onderzoekservaring om diepgaande historische en vergelijkende statistische inzichten, spel-voor-spel beschrijvingen en in-game trends te leveren op basis van gebeurtenissen tijdens de wedstrijd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

STATS
Reed Findlay, 847-583-2642
mediarelations@stats.com

Contacts

STATS
Reed Findlay, 847-583-2642
mediarelations@stats.com