Biomax kondigt vroege vogel-programma aan voor NeuroXM

PLANEGG, Duitsland--()--Biomax Informatics AG kondigt een programma aan voor vroegtijdige toepassing van zijn nieuwe product, de NeuroXM™ hersenwetenschapssuite. De NeuroXM suite is een nieuwe technologie die multimodale neuroimaging datasets standaardiseert en homogeniseert en de interoperabiliteit van complexe hersendata in klinieken, academische instellingen en de industrie verhoogt voor het in kaart brengen van de menselijke hersenen en de stratificatie van patiënten.

In het early adopter programma kunnen potentiële klanten relevante toepassingen in hun vakgebied bespreken met specialisten van Biomax Brain Science. Door het delen van hun input kunnen gebruikers invloed uitoefenen op de uiteindelijke configuratie van de eerste release van NeuroXM suite, die aan het einde van het derde kwartaal van 2018 zal worden gelanceerd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Biomax Informatics AG
Dr. Markus Butz-Ostendorf
Tel. +49 (0)89 895574-0
e-mail: markus.butz-ostendorf@biomax.com

Contacts

Biomax Informatics AG
Dr. Markus Butz-Ostendorf
Tel. +49 (0)89 895574-0
e-mail: markus.butz-ostendorf@biomax.com