Coolsailing werkt hand in hand met de Skiset Groep

Coolsailing, specialist in bootverhuur, vertrouwt nu op de ervaring en de middelen van de Skiset Groep om haar bootverhuuractiviteiten in Europa te ontwikkelen

PARIJS--()--Coolsailing maakt nu deel uit van de Skiset Group, het grootste ski- en snowboardverhuurbedrijf in Europa. De IT- en marketingmiddelen van Skiset worden gedeeld met het Coolsailing team om de bootverhuuractiviteiten van de groep te ontwikkelen en uit te breiden. Het bedrijf benadert de verschillende markten op basis van de sterke kennis van Skiset van de verhuurmarkt, samen met een dynamisch en toegewijd team.

Coolsailing heeft Charlotte Reynaud (commercieel directeur) met 15 jaar ervaring in de bootindustrie aangetrokken om de bootverhuur activiteit te ontwikkelen: “De markten voor verhuur van ski’s en boten zijn vergelijkbaar en complementair. Wij kunnen ons snel aanpassen aan de behoeften van onze klanten en hen de best mogelijke verhuurervaring bieden.” De sterke ervaring van Skiset is ook een belangrijk punt in de ontwikkelingsstrategie van Coolsailing, vooral in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. “Sinds 1998 zijn er 25.000 boten gehuurd, maar dit is nog maar de eerste stap aangezien we nu uitbreiden naar de Duitse markt, na een succesvolle uitbreiding in het Verenigd Koninkrijk enkele maanden geleden”, legt Philippe Koiransky, CEO van de Skiset Groep, uit.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Coolsailing
Nadège Rambaldini, + 44 (0) 203 499 0697
presse@coolsailing.com

Contacts

Coolsailing
Nadège Rambaldini, + 44 (0) 203 499 0697
presse@coolsailing.com