Wafer Messenger - Eindeloze Creativiteit ft. Battle Droids B-Boy Dance Crew (360° dansvideo)

AOOATV en Battle Droids B-Boy Crew hebben samengewerkt met Wafer Messenger aan een revolutionaire 360° dansvideo in Venice Beach, California

Download

Loading media player...

Wafer Messenger - Endless Creativity ft. Battle Droids BBoy Dance Crew (360 Dance Video)

LUXEMBURG--()--Creativiteit kan op veel verschillende manieren worden uitgedrukt: tekenen, schrijven, acteren, dansen, etc. Dans is vooral interessant omdat het een van de eerste creatieve vormen van uitdrukking is wanneer we kinderen zijn. Ook al worden we beter als we ouder worden, de meeste mensen hebben duidelijk grenzen aan wat ze naar de dansvloer kunnen brengen. Maar anderen, anderen lijken gewoonweg grenzeloos.

Om de creatieve en grenzeloze aard te tonen van dans en Wafer Messenger, werkt de Luxemburgse startup samen met de Breakdance Wereldkampioenen van 2017, de Battle Droids B-Boy Crew, in de vorm van een revolutionaire dansvideo die breakdance op wereldniveau combineert met een geweldige nieuwe vorm van filmen en monteren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Wafer
Stan Debruyn, +352691951130
stan.debruyn@wafer.me

Contacts

Wafer
Stan Debruyn, +352691951130
stan.debruyn@wafer.me