UniPrint.net kondigt aan dat versie 10 nu beschikbaar is!

TORONTO--()--UniPrint.net kondigde vandaag de release aan van hun nieuwste update van hun enterprise print management software, UniPrint Infinity Versie 10. Deze update markeert de meest innovatieve update van het UniPrint Infinity platform sinds de oprichting, met nieuwe integraties en intuïtieve tools om organisaties naar digitale transformatie te leiden.

UniPrint Infinity is een PDF-gebaseerd Universal Printer Driver met één webgebaseerd beheerplatform voor veilig printen in pull, mobiel, serverloos (IP) printen en Cloud enablement. Toegevoegde functies zoals Hoge beschikbaarheid, Statistieken en Archivering, en Healthcare Printing Suite zorgen voor nog meer redundantie en veiligheid.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

UniPrint.net
Kate Bradford, 416-503-9800 x8258
Marketing Specialist
kate.bradford@uniprint.net

Release Summary

UniPrint.net announced today the release of their newest update to their enterprise print management software, UniPrint Infinity Version 10.

Contacts

UniPrint.net
Kate Bradford, 416-503-9800 x8258
Marketing Specialist
kate.bradford@uniprint.net