Redwood levert ‘s werelds eerste Robotic Process Automation-oplossing als een Service

Redwood Robotics™ bidet een snellere ROI en bevrijdt klanten van kosten en resources die geassocieerd worden met het ontwikkelen, uitvoeren en onderhouden van robots.

HOUTEN, Netherlands--()--Redwood Software, de pioneer achter ‘The Robotic Enterprise’, kondigt vandaag het eerste robotics als een service model aan, waarbij klanten bevrijd worden van de significante lasten rondom de ontwikkeling en het onderhoud van robotprocessen.

De nu beschikbare Redwood Robotics™ oplossing ondersteunt de volledige robotic klantreis, van installatie tot analyse. Hierdoor worden procesverbeteringen behaald in de kortst mogelijke tijd en met de laagste levencycluskosten.

Het belangrijkste is dat de oplossing bedrijven toegang biedt tot een uitgebreide catalogus kant-en-klare robot services die door Redwood zijn ontwikkeld en worden onderhouden. Hierdoor kunnen gebruikers snel en eenvoudig robot bedrijfsprocessen visualiseren, definiëren en uitvoeren zonder de noodzaak van complexe desktop-gebaseerde scripting of afhankelijk zijn van ervaren interne of uitbesteedde ontwikkelingsteams. Terwijl klanten en partners zelf kunnen blijven bouwen aan robots, is er ook een mogelijkheid voor klanten om een robot service aan te vragen die nog niet beschikbaar is in de catalogus. Indien de robot service waardevol is voor andere klanten, zal Redwood deze zonder extra kosten bouwen en beschikbaar maken via de catalogus.

"Traditionele RPA-aanbieders verkopen een zeer eenvoudige toolkit en verwachten van klanten dat ze betalen voor dure partner- of interne expertise om robotprocessen te bouwen en te onderhouden. Niet alleen dat, als je eenmaal een proces hebt gebouwd zijn ze erg kwetsbaar, zodat klanten uiteindelijk een fortuin moeten uitgeven om ze draaiende te houden. Kort gezegd, u bestelt geen Uber maar een set auto-onderdelen wordt geleverd met een gebruiksaanwijzing", aldus Neil Kinson, Chief of Staf bij Redwood.

"We brengen een revolutie teweeg in de industrie en geven klanten hun kostbare tijd en middelen terug. Onze aanpak is uniek als het gaat om het bouwen en ondersteunen van de robotdiensten als standaardonderdeel van onze service, wij brengen klanten alleen in rekening wat ze als service gebruiken en het daadwerkelijke voordeel zien".

Eerder dit jaar kondigde Redwood het eerste industriële robot licentiemodel aan, dat een revolutie teweegbracht op het gebied van transparante prijsstelling in de markt. Deze originele benadering van prijsbepaling betekent dat klanten alleen betalen voor het robotvoordeel dat ze behalen, in plaats van zich zorgen te maken over de kosten van een willekeurige definitie van een robot, wat deze wel of niet mag doen, hoeveel robots mogelijk vereist zijn en welke middelen nodig zijn om daadwerkelijk robots te bouwen en onderhouden.

EINDE BERICHT

Over Redwood Software

Redwood Software helpt klanten om vooruit te blijven door mensen te bevrijden van repetitieve handmatige taken door middel van robotics en automatiseringsoplossingen.

Redwood Robotics™ oplossingen leveren volledig zelfstandige robotprocessen die eenvoudig te maken, simpel uit te breiden en snel te implementeren zijn. We combineren een pay-per-use prijsmodel met een volledig ondersteunde catalogus van tienduizenden plug-en-play robotic services.

RunMyJobs is 's werelds eerste oplossing voor procesautomatisering en job scheduling die wordt geleverd als een service om de agility van IT-operations te verbeteren.

Contacts

Hotwire voor Redwood Software
Emily Creak / Hannah Lock
redwoodglobal@hotwireglobal.com

Contacts

Hotwire voor Redwood Software
Emily Creak / Hannah Lock
redwoodglobal@hotwireglobal.com