Mavenir kondigt de meest geavanceerde Suite voor netwerkbeveiliging en fraudebeheer aan

Uniek platform gebouwd met AI/Machine Learning & Big Data Analytics dat Real-Time Netwerkbescherming en Fraudepreventie biedt

RICHARDSON, Texas & LONDON--()--Mavenir, dat zich richt op het transformeren van mobiele netwerkeconomie voor Communications Service Providers (CSP’s), heeft vandaag zijn Network Security and Fraud Management Suite aangekondigd, inclusief een Fraud Management Systeem dat is uitgerust met Big Data Analytics en geavanceerde AI-technieken als machine learning and deep learning.

Naarmate operators doorgaan met het uitrollen van nieuwe LTE-gebaseerde diensten, is Diameter-signalering een nieuw doelwit geworden voor kwaadwillige aanvallen. Locatietracking, onderschepping van spraak- en sms-berichten, denial of service op netwerk- en abonneeniveau en andere ongeoorloofde activiteiten zijn allemaal potentiële gevallen van gebruik die hebben geleid tot frauduleuze resultaten die zich in het verleden hebben voorgedaan met het SS7-protocol gericht op 2G/3G-netwerken, en zijn ook van toepassing op 4G-netwerken, volgens een recent rapport van de Communications Security, Reliability and Interoperability Council (CSRIC) van de FCC.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mavenir
Maryvonne Tubb
PR@mavenir.com
of
MatterNow
Lydia Fakhouri
mavenir@matternow.com

Contacts

Mavenir
Maryvonne Tubb
PR@mavenir.com
of
MatterNow
Lydia Fakhouri
mavenir@matternow.com