Overname Anicura markeert strategische toetreding tot de Europese veterinaire sector van Mars Petcare

AniCura sluit zich aan bij de familie van Mars Petcare’s veterinaire bedrijven VCA™, BANFIELD™ Pet Hospital, BLUEPEARL™, PET PARTNERS™ en Linnaeus.

BRUSSEL--()--Mars Petcare heeft vandaag aangekondigd dat het definitieve overeenkomsten heeft getekend voor de overname van AniCura van Nordic Capital, Fidelio Capital en de resterende minderheidsaandeelhouders van AniCura. Na afronding van de transactie zal AniCura zich aansluiten bij de familie van de veterinaire business units van Mars Petcare en zal AniCura de uitbreiding van zijn merk en hoge kwaliteitsstandaarden op het gebied van geneeskunde in Europa blijven nastreven.

AniCura is in 2011 opgericht als de eerste fusie van dierenziekenhuizen in de Scandinavische regio. Sindsdien is het uitgegroeid tot een rolmodel voor hoogwaardige, gespecialiseerde diergeneeskundige zorg voor gezelschapsdieren. AniCura heeft nu meer dan 4.000 veterinaire professionals en 200 dierenziekenhuizen in zeven landen in heel Europa. De visie is om een eersteklas klantervaring te bieden voor zowel eigenaren van gezelschapsdieren als verwijzende dierenartsen

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CNC for Mars Petcare
Maximilian Karpf
maximilian.karpf@cnc-communications.com
of
Matthew Thomlinson
matthew.thomlinson@cnc-communications.com

Contacts

CNC for Mars Petcare
Maximilian Karpf
maximilian.karpf@cnc-communications.com
of
Matthew Thomlinson
matthew.thomlinson@cnc-communications.com