Busan Motor Show 2018, “Capture Customers’ Hearts!”

SEOUL, Zuid-Korea--()--Onder het motto “Beyond Innovation, Into the Future” wordt in BEXCO, Haeundae, Busan de Autosalon van Busan gehouden, te beginnen met persdag op 7 juni (donderdag) tot 17 juni (zondag).

Negentien merken zullen deelnemen aan de Busan International Motor Show 2018, waaronder Koreaanse en internationale merken. Er zullen World Premières van twee modellen, met inbegrip van een Mercedes Benz, evenals Aziatisch Premières van vier modellen, met inbegrip van Genesis, Korea Premières van dertig modellen, met inbegrip van Audi, en 44 eco-vriendelijke voertuigen op tentoonstelling zijn.

Als afspiegeling van de wereldwijde trend van de auto-industrie, wordt verwacht dat de tentoonstelling van dit jaar een grote toename van het aantal milieuvriendelijke voertuigen, met inbegrip van EV’s en waterstof brandstofcel voertuigen te tonen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

BEXCO
Busan International Motor Show 2018
Mi young, Ha , +82-51-740-7459
Deputy General Manager

Contacts

BEXCO
Busan International Motor Show 2018
Mi young, Ha , +82-51-740-7459
Deputy General Manager