Celgene kondigt geactualiseerde veiligheids- en werkzaamheidsgegevens aan van het TRANSCEND-proces met lisocel (JCAR017) bij patiënten met Recidiverende of Refractaire B-cel non-Hodgkin Lymfoom bij ASCO

Geactualiseerde resultaten met lisocel accentueren potentieel voor beste-in-class CAR T-profiel voor patiënten met een slechte prognose

SUMMIT--()--Celgene Corporation (NASDAQ:CELG) kondigde vandaag bijgewerkte halfjaarlijkse veiligheid en doeltreffendheidsgegevens van de studie van TRANSCEND (NHL-001) van lisocabtagene maraleucel (lisocel; JCAR017) aan, een onderzoekende CD19 – richtte celtherapie CAR, in patiënten met recidiverende of refractaire (r/r) agressief B-cel niet -Hodgkin lymfoom (NHL) in een presentatie bij de Amerikaanse jaarlijkse vergadering van de Maatschappij van de Klinische Oncologie (ASCO) in Chicago.

“Naarmate de gegevens van liso cellen tot wasdom komen, blijven de duurzame responsen het potentieel aantonen van CAR T celtherapie bij patiënten met DLBCL die zijn teruggevallen of ongevoelig zijn voor eerdere behandelingen,” zei hoofdonderzoeker Jeremy Abramson, M.D., van het Massachusetts General Hospital. “Toegevoegd aan het opkomende bijwerkingenprofiel met lisocel, heeft deze therapie een bemoedigend potentieel in diffuus groot B-cellymfoom.”

De vandaag verstrekte update was gebaseerd op een afsluitingsdatum van 4 mei 2018 en omvatte gegevens van 114 behandelde lisocel- en 102 veiligheidsevaluatieerbare patiënten, waarvan 51 patiënten werden behandeld in de centrale dosis van 100 miljoen cellen. Abramson belichtte 37 patiënten die voldoen aan de criteria voor de geplande centrale patiëntenpopulatie in TRANSCEND NHL-001 (met inbegrip van r/r DLBCL, getransformeerd van follikellymfoom (tFL), en laag-risico hoogkwalitatieve dubbele/drievoudig-klappig lymfoom), en werden behandeld met de centrale cel dosis. De nieuwe opvolgingsgegevens op lange termijn zijn een aanvulling op de gegevens die op 16 mei 2018 in ASCO Abstract #7505 werden bekendgemaakt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Celgene Corporation
Investors:
+1-908-673-9628
ir@celgene.com
of
Media:
+1-908-673-2275
media@celgene.com

Contacts

Celgene Corporation
Investors:
+1-908-673-9628
ir@celgene.com
of
Media:
+1-908-673-2275
media@celgene.com