Van geüpgrade overbruggingssystemen tot een uitgebreid scala aan bewakings- en cyberbeveiligingsoplossingen: laatste Innovaties van de CNIM voor de strijdkrachten

Loading media player...

[Exensor] Flexnet UGS Network trailer

PARIJS--()--Als toonaangevende speler in Defensie & Veiligheid in Frankrijk en internationaal, presenteert de CNIM Groep op haar stand H 267|Hall 5A haar innovatieve systemen en uitrusting voor de Projectie en Bescherming van de Strijdkrachten.

In het licht van de veranderende dreigingen en capaciteitsbehoeften biedt CNIM op maat gesneden oversteekoplossingen, terwijl haar dochteronderneming Bertin Technologies haar productengamma op het gebied van optronica en CBRN-dreigingsdetectie verder uitbreidt.

Bertin biedt nu een breder gamma aan Surveillance-oplossingen na de overname in 2017 van Exensor, wereldleider in de levering van sensoren en netwerken voor de bescherming van gevoelige sites.

Bertin IT vult dit aanbod van Bescherming van Strijdkrachten en Overheden aan met betrouwbare en efficiënte oplossingen op het gebied van cyberinlichtingen en cyberbeveiliging.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Gootenberg PR
Laurence Colin, +33 (0)1 43 59 00 46
laurence.colin@gootenberg.fr
of
Frédérique Vigezzi, +33 (0)1 43 59 29 84
frederique.vigezzi@gootenberg.fr

Contacts

Gootenberg PR
Laurence Colin, +33 (0)1 43 59 00 46
laurence.colin@gootenberg.fr
of
Frédérique Vigezzi, +33 (0)1 43 59 29 84
frederique.vigezzi@gootenberg.fr