Banco BNI Europa selecteert Alterest voor moeiteloos gegevensbeheer met betrekking tot leningen, geautomatiseerde reconciliaties en betere rapportage op het gebied van regelgeving, en brengt informatie over leningen van de volgende...

LONDON--()--Banco BNI Europa selecteert Alterest voor moeiteloos gegevensbeheer met betrekking tot leningen, geautomatiseerde reconciliaties en betere rapportage op het gebied van regelgeving, en brengt informatie over leningen van de volgende generatie in haar portefeuille

Banco BNI Europa, een toonaangevende digitale bank, en Alterest, een innovatief platform voor kredietgegevens en -intelligentie, kondigden vandaag publiekelijk hun partnerschap aan om de beleggingsanalytics en het risicobeheer tussen de bank en haar kredietprojectoren te stroomlijnen. Het partnerschap, dat in oktober 2017 van start ging, omvatte data-feeds integratie met technologie-gebaseerde kredietplatforms, de implementatie van een reconciliatieproces tussen operationele en nostrorekeningen, en de configuratie van een conform IFRS9 opgesteld rekenmodel voor bijzondere waardeverminderingen.

Banco BNI Europa is een toonaangevende kapitaalverschaffer aan marktconforme kredietverstrekkers in Europa en heeft al investeringsprogramma’s opgezet met prominente kredietplatforms.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Banco BNI Europa
Paula Landeiro
Tel. +351 309 307 871
email: paula.landeiro@bnieuropa.pt
of
Alterest
Jeevan Param
Tel. +44 20 8133 8169
email: j.param@alterest.co

Contacts

Banco BNI Europa
Paula Landeiro
Tel. +351 309 307 871
email: paula.landeiro@bnieuropa.pt
of
Alterest
Jeevan Param
Tel. +44 20 8133 8169
email: j.param@alterest.co