Scientist.com Organiseert Webinar over Verkenning van het gebruik van blockchaintechnologie in de biowetenschappen

Panel van deskundigen uit de industrie zal bespreken hoe de blockchaintechnologie verder kan gaan dan de cryptocurrency en kan worden toegepast op gegevens die in de biowetenschappen worden verzameld

SAN DIEGO--()--Scientist.com, de leidende online marktplaats van de biowetenschappenindustrie voor uitbestede onderzoeksdiensten, kondigde vandaag aan dat het een panel van deskundigen heeft samengesteld om het gebruik van de blockchain te bespreken om gegevens binnen de biowetenschappen te beheren. De webinar, die staat gepland voor 13 juni 2018 om 11:30 uur EDT, zal een verscheidenheid aan onderwerpen behandelen, waaronder de te verwachten voordelen en potentiële uitdagingen van het gebruik van de blockchain binnen de biowetenschappen, hoe de blockchain een revolutie kan teweegbrengen in de manier waarop gegevens worden verzameld, opgeslagen en later geverifieerd, en hoe de blockchain de ontdekking van geneesmiddelen kan bevorderen.

“We zijn verheugd dat we zo’n vooraanstaand panel hebben samengesteld over een van de meest besproken onderwerpen van vandaag – hoe de blockchain kan worden gebruikt binnen de biowetenschappen,” zei Christopher Petersen, CTO en medeoprichter van Scientist.com. “Het vermogen van een blokketen om de integriteit van informatie te waarborgen is de basis voor het gebruik ervan in cryptocurrencies. In de biowetenschappen kan blockchaintechnologie de supplychain controleren en valideren en de integriteit van onderzoeksgegevens waarborgen.”

Schrijf in voor het webinar.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Scientist.com
Sean Preci
Director of Communications
+1 858 455-1300 ext. 401
marketing@scientist.com

Contacts

Scientist.com
Sean Preci
Director of Communications
+1 858 455-1300 ext. 401
marketing@scientist.com