Sonion en Valencell Partner om biometrie universeel te maken in de markt voor gehoorapparaten

Marktleiders bundelen hun krachten om innovatie te versnellen in de snel groeiende markt voor medische, gezondheids- en consumentenapparatuur

ROSKILDE & RALEIGH--()--Sonion, wereldleider in microakoestische en micromechanische technologieën en oplossingen voor hoortoestellen en speciale oortelefoons, en Valencell, de toonaangevende innovator in draagbare biometrische sensortechnologie, kondigen vandaag een strategisch partnerschap aan dat de grenzen voor het gebruik van biometrische sensoren in het oor zal verleggen. Valencell biedt in het partnerschap de meest geavanceerde biometrische sensormodules voor hoorbare en draagbare sensoren in de industrie, die Sonion zal optimaliseren voor afmetingen, stroomverbruik en kosten voor toepassingen zowel in als op het oor. Het partnerschap richt zich op het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van biometrische detectieoormodules voor de medische, auditieve, consumenten- en professionele communicatiemarkt.

Het partnerschap maakt gebruik van Valencells expertise en ervaring als leider op het gebied van draagbare biometrie en Sonion’s meer dan 40 jaar ervaring als leider in de ontwikkeling en productie van producten voor de hoortoestelmarkt. In het kader van het partnerschap zal Sonion een breed scala aan sensormodules voor verschillende toepassingen in het oor introduceren en Valencell zal zijn innovatieve portfolio van geavanceerde, nauwkeurige biometrische sensorfuncties voor alle form factors verder ontwikkelen. Als onderdeel van de sensormodules integreert Sonion ook zijn van wereldklasse gebalanceerde ankerluidsprekers met andere componenten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sonion Media Contact:
Merethe Svahn Hansen
mha@sonion.com
+45 5158 8906
of
Valencell Media Contact:
Ryan Kraudel, VP Marketing at Valencell
Kraudel@valencell.com
919-747-3668×3050

Contacts

Sonion Media Contact:
Merethe Svahn Hansen
mha@sonion.com
+45 5158 8906
of
Valencell Media Contact:
Ryan Kraudel, VP Marketing at Valencell
Kraudel@valencell.com
919-747-3668×3050