SRM breidt praktijk uit naar Europa

Inspelen op de vraag naar expertise op het gebied van leveranciersdiensten, operationele efficiëntie, AI, machine learning en RPA

LONDEN & MEMPHIS--()--SRM (Strategic Resource Management), een onafhankelijk adviesbureau voor financiële instellingen, breidt zijn adviesdiensten uit naar Europa. Al 25 jaar biedt SRM Noord-Amerikaanse banken en kredietverenigingen de expertise, benchmarks en specialistische vaardigheden die nodig zijn om de kosten te verlagen, de inkomsten te verhogen en een concurrentievoordeel op de markt te creëren.

De dynamische aard van bankieren in Europa en het Verenigd Koninkrijk – met inbegrip van de PSD2-richtlijn van de EU, het Open Banking Initiative van het Verenigd Koninkrijk, de opkomst van uitdagende banken en de explosie van gespecialiseerde FinTech-oplossingen – heeft de behoefte aan de expertise van SRM doen ontstaan. Het bedrijf is al in gesprek met organisaties in deze territoria, het verstrekken van de objectieve, strategische en kwantificeerbare adviezen die nodig zijn om de strategieën te ontwikkelen, de routekaarten op te stellen, de partners te selecteren en te onderhandelen over de contracten die hun technologie en infrastructuur besluitvormingsproces sturen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For Strategic Resource Management
Megan Fort, +1-678-781-7223
megan@williammills.com

Contacts

For Strategic Resource Management
Megan Fort, +1-678-781-7223
megan@williammills.com