A BRIC INVEST ajánlata: Aimedis - AIM elsődleges tokenkibocsátás: A blokklánc és a mesterséges intelligencia kombinációja "egészséges" e-egészségügyi befektetési lehetőséget képvisel

Az Aimedis az elsődleges kriptopénz-kibocsátással blokklánc és mesterséges intelligencia alapú e-egészségügyi platformjának globális bevezetését kívánja finanszírozni, különleges lehetőséget kínálva a befektetőknek arra, hogy részesei legyenek a páciensek és orvosok közti interakció forradalmi átalakulásának.

Loading media player...

Amszterdam és Prága--()--A holland e-egészségügyi szolgáltató, az Aimedis, egy blokklánc és mesterséges intelligencia alapú e-egészségügyi platform létrehozója, a platformon keresztül rendelkezésre álló különféle szolgáltatások finanszírozására szolgáló, AIM elnevezésű tokent bocsát ki a nagyközönség számára. A platform lehetővé teszi különféle egészségügyi információk (mint például diagnózisok, röntgenfelvételek, vérvételi leletek stb.) betegek és egészségügyi intézmények közti biztonságos megosztását és tárolását, videókonzultációk lebonyolítását, online receptírást, stb.

Michael J. Kaldasch, az Aimedis vezérigazgatója elmondta, hogy a 0,12 USA dollár/token névértéken ajánlott 300 millió token kibocsátásából befolyó mintegy 36 millió USA dollárt az orvosok által vezetett társaság egyrészt a platform továbbfejlesztésére, másrészt annak nemzetközi bevezetésére szeretné fordítani. "A platform németországi piacon való sikeres elindítását követően jelenleg tárgyalásokat folytatunk különböző országok egészségügyi intézményeivel, főként az utóbbi időben rendkívül dinamikus fejlődést felmutató egészségügyi ágazattal rendelkező távol-keleti régióban. Az AIM elsődleges kibocsátásából (initial coin offering [ICO]) származó összegből a platform következő negyedévekben bevezetendő új funkcióinak fejlesztését szeretnénk finanszírozni, valamint nemzetközi csapatok felállítását."

Az ICO-kra vonatkozó tájékoztatások terén vezető portál, a www.icobench.com, az elsődleges tokenkibocsátást a maximális 5 pontból 4,6 pontra értékelte, azaz az AIM-ICO jelenleg az egyik legmagasabb minősítést elérő e-egészségügyi ICO a portálon szereplő elsődleges kibocsátások közt. Ez az előkelő helyezés főként két tényezőnek tudható be: először is annak, hogy a rendszer már működik, és jó néhány nagyobb kórház használja Németországban, másodszor pedig annak, hogy az Aimedis ICO-t és a platformot egy nemzetközi hírű egészségügyi szakemberekből álló Tanácsadó testület irányítja, amelynek köszönhetően biztosított a platform sikeres fejlődése.

A paymentweek.com weboldal elemzője, Steven Anderson is pozitívan értékelte az AIM ICO-t, azzal a végső következtetéssel zárva cikkét, miszerint "a 'következő bitcoint' kereső befektetők körében az AIM-nak nagy esélye van arra, hogy sikervaluta legyen."

Június 26-ig az AIM a cseh befektetőháztól, a BRIC INVEST-től vásárolható meg 30%-os előértékesítési kedvezménnyel, PLUSZ az első vásárlóknak biztosított 5%-os árengedménnyel. A cég üzletvezető igazgatója, Miroslav Soukup szerint: "Az első vásárlóknak biztosított 5%-os árengedménynek köszönhetően mi vagyunk az egyetlen szervezet, amelynél egy USA dollárért 11,25 AIM-ot kapnak a befektetők."

További információk az AIM-ről és az Aimedis-ről a következő interntes címen állnak rendelkezésre: https://www.bric-holding.com/aimedis-ico-EN.html

Vásároljon most AIM tokent: https://www.bric-holding.com/contact_us_en.html

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

BRIC HOLDING SE
Miroslav Soukup
+491739179905
invest@bric-holding.com
https://www.bric-holding.com

Contacts

BRIC HOLDING SE
Miroslav Soukup
+491739179905
invest@bric-holding.com
https://www.bric-holding.com