Mobius Institute lanceert CBMconnect.com Media Center en Community voor industriële conditiemonitoringprofessionals, gedachtenleiders en aanbieders van oplossingen

Vandaag gaat CBMconnect.com online als een vooraanstaande, inhoud-rijke multimediawebsite voor de industriële professionele CBM-gemeenschap met kennisontwikkeling en een mogelijkheid tot samenwerken en bijdragen.

ANTWERPEN, België--()--Mobius Institute, de vooraanstaande aanbieder van betrouwbaarheidsverbetering, conditiemonitoring en vibratieanalyse, certificatie en professionele conferenties heeft vandaag de lancering van zijn inhoudsrijke multimediawebsite, CBM Connect, bekendgemaakt. CBM Connect (www.cbmconnect.com) levert de gemeenschap van industriële professionals als een centrale CBM hulpbron video's, artikelen, podcasts, webinars en trainingen van hoge kwaliteit zonder kosten voor de abonnee. CBM Connect's focus op conditiemonitoring onderwerpen omvat vibratieanalyse, infrarood beeldvorming (IR thermografie), olieanalyse, slijtagedeeltjesanalyse, motortests, echoanalyse, precisielubricatie, uitlijning, balanceren, en andere precisie onderhoudstechnieken.

Belangrijke designelementen van CBM Connect waren bedoeld om in behoeften te voorzien die niet worden geboden door traditionele mediabedrijven, doelgerichte CBM-inhoud te leveren op basis van gebruikersvoorkeuren, een direct middel te bieden voor iedereen om hun successen en leiderschap bij te dragen (en te publiceren) in geschreven en multimedia formaten, en om een rijke en doelgerichte bibliotheek van CBM-inhouden te creëren die helpt de kennis en vaardigheden te ontwikkelen in monitoringtechnologie van industriële machinecondities.

“Beoefenaars van conditiemonitoring hebben een bevredigend maar uitdagend vak en ze hebben een hulpbron nodig waar ze kunnen leren en delen. In plaats van eindeloos te googelen of te verdwalen op een forum met een andere focus zijn we trots om CBM Connect aan te bieden,” zei Jason Tranter, CEO en oprichter van Mobius Institute. “De interessant inhoud van de website richt zich op de specifieke behoeften van CBM-beoefenaars, of dat nu is gebaseerd op technologie, toepassing, diepte van vereiste kennis, of voorkeursmediaformaat; CBM Connect biedt een doelgerichte hulpbron die hun unieke vereisten herkent.”

Om meer te weten te komen over CBM Connect, bezoekt u www.cbmconnect.com.

Over Mobius Institute

Mobius Institute is een wereldwijde aanbieder van betrouwbaarheidsverbetering, conditiemonitoring en precisie onderhoudseducatie voor managers van industriële installaties, betrouwbaarheidsingenieurs en specialisten in conditiemonitoring, die installaties met succes programma's voor betrouwbaarheidsverbeteringen en conditiemonitoring laten implementeren. Mobius levert training via publieke educatieprogramma's in de installatie en online. Mobius’ belangrijkste voordeel is zijn unieke trainingsstijl die innovatieve 3D-animaties en softwaresimulaties gebruikt, die complexe onderwerpen eenvoudig begrijpelijk maakt. Meer dan 26.000 industriële professionals van 177 landen hebben klassikale training gehad sinds 2005, en duizenden door zijn e-Learning producten. Mobius Institute Board of Certification is een ISO/IEC 17024 en ISO 18436-1 geaccrediteerd certificatieorgaan dat globaal erkende certificatie biedt voor betrouwbaarheidsprofessionals, vibratieanalysten, echoanalysten en thermale beeldvormingspecialisten. Bovendien draagt Mobius verder bij aan de conditiemonitoringindustrie door de International Machine Vibration Analysis and Condition Monitoring (IMVAC) conferenties te hosten en door de www.CBMconnect.com mediawebsite wereldwijd. Mobius Institute heeft kantoren in Australië, België, Costa Rica, India en de Verenigde Staten en meer dan 90 trainingscentra in 50 landen. Voor meer informatie, bel (615) 216-4811 (GMT -5), of e-mail learn@mobiusinstitute.com of bezoek www.mobiusinstitute.com.

Copyright © 2018 – Mobius Institute - Alle rechten voorbehouden. CBM Connect, IMVAC en Mobius Reliability zijn merken van het Mobius Institute. Alle andere merknamen, productnamen, of handelsmerken zijn het eigendom van de respectieve eigenaars.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mobius Institute
Kiley Grosso, 360-209-5610 (GMT -8)
kiley.grosso@MobiusInstitute.com

Contacts

Mobius Institute
Kiley Grosso, 360-209-5610 (GMT -8)
kiley.grosso@MobiusInstitute.com