Nieuwe door ResMed gesponsorde studie toont aan dat overschakelen naar Bilevel PAP 56% van de patiënten weerhoudt van beëindiging van de therapie

“Bilevel Rescue” studie gepresenteerd bij SLEEP 2018 conferentie

BALTIMORE--()--Een nieuwe studie toont aan dat het wisselen van patiënten die in de eerste 90 dagen van de behandeling worstelen met PAP-therapie (positieve luchtwegdruk) naar een geavanceerder tweelaags apparaat een effectief hulpmiddel is om in meer dan de helft van dergelijke gevallen gerechtheid te bereiken.

Dit onderzoek, gesponsord door ResMed (NYSE: RMD, ASX: RMD), is deze week gepresenteerd op SLEEP, een jaarlijkse gezamenlijke bijeenkomst van de American Academy of Sleep Medicine en de Sleep Research Society.

Patiënten bij wie de diagnose slaapapneu is gesteld, krijgen meestal een PAP-apparaat voorgeschreven dat ofwel continue (CPAP) of automatisch aanpasbare (APAP) druk levert. Een tweelaags apparaat levert twee verschillende drukken, een voor inhalatie en een voor uitademing. De artsen kunnen bi-niveau voor patiënten voorschrijven die drukintolerant zijn of bewijsmateriaal van apneu bij hogere druk hebben voortgeduurd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ResMed
For media:
Jayme Rubenstein, +1 858.836.6798
news@resmed.com
or
For investors:
David Pendarvis, +1 858.836.5000
investorrelations@resmed.com

Contacts

ResMed
For media:
Jayme Rubenstein, +1 858.836.6798
news@resmed.com
or
For investors:
David Pendarvis, +1 858.836.5000
investorrelations@resmed.com