Yamaha Motor verbetert robotica-oplossingen en klantenservice voor Europese filialen

— Zal robotica specialisten uitzenden en Duitse, Italiaanse, Spaanse en Franse websites lanceren —

IWATA, Japan--()--Yamaha Motor Co., Ltd. (TOKYO:7272) kondigde vandaag aan dat het een personeelslid zal stationeren bij Yamaha Motor Europa vanaf 1 juni, om zo klantenhulp en productvoorstellen van hogere kwaliteit te leveren aan Europese fabrikanten en zakenpartners.

Door deze plaatsing bij ons Europese verkoopfiliaal, zal Yamaha Motor productielijnoplossingen leveren die snellere en nauwkeurigere automatisering en productiviteitsverbetering leveren aan toonaangevende Europese fabrikanten.

Yamaha Motor is ook van plan om de industriële robots website te versterken (op dit moment beschikbaar in Engels, Mandarijn en Japans) door pagina’s in het Duits, Italiaans, Spaans en Frans toe te voegen. Dit initiatief zal de steun voor de automatisering van productievestigingen in heel Europa versterken door klanten in verschillende delen van Europa meer gedetailleerde informatie in hun eigen taal te verstrekken over onze producten en diensten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Yamaha Motor Co., Ltd.
Robotics Operations
FA Section
Sales & Marketing Division
Telephone 81-53-525-8350
Facsimile 81-53-525-8378

Contacts

Yamaha Motor Co., Ltd.
Robotics Operations
FA Section
Sales & Marketing Division
Telephone 81-53-525-8350
Facsimile 81-53-525-8378