NAF en Lenovo kondigen winnaars mobiele app competitie aan

Non-profitbedrijf en wereldwijde koploper in technologie ondersteunt bètastudies, carrièrekansen

NEW YORK & RALEIGH, North Carolina, Verenigde Staten--()--Lenovo, koplopend technologiebedrijf, kondigde vandaag aan in samenwerking met NAF, een non-profitbedrijf gefocust op voortgezet onderwijs, de winnaars aan van NAF scholen die deelnamen aan de vierde editie van de Lenovo Scholar Network National Mobile App Development Competition.

De wedstrijd en app-ontwikkelingsprogramma stimuleert een grotere belangstelling van onderbezette middelbare scholieren voor exacte wetenschappen, technologie, ingenieurswetenschappen en wiskunde (bèta/techniek) en geeft hen tegelijkertijd de hoogtechnologische vaardigheden om in de 21e eeuw te slagen. In deze wedstrijd hebben teams van studenten van meer dan 100 NAF scholen verspreid over de Verenigde Staten maandenlang gewerkt aan mobiele apps die gebruikt kunnen worden op scholen en in gemeenschappen. De resultaten elk jaar laten zien hoe het talent, de innovatie en de originaliteit van hun kennis zich toepast op het oplossen van echte problemen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.