Adaptive Biotechnologies kondigt een samenwerking aan met Sanofi om Adaptive’s clonoSEQ®-assay te gebruiken voor het meten van de minimale residuele ziekte in actieve en toekomstige Isatuximab multiple Myeloma proeven.

SEATTLE--()--Adaptive Biotechnologies, de leider in het combineren van Next Generation Sequencing (NGS) en deskundige bio-informatica om T- en B-cel receptoren van het adaptieve immuunsysteem te profileren, kondigde vandaag aan dat het een overeenkomst met Sanofi sloot om Adaptive’s op NGS gebaseerde clonoSEQ® Assay te gebruiken om de minimale residuele ziekte (MRD) status te beoordelen in antwoord op isatuximab. Dit experimentele anti-CD38 monoklonaal antilichaam is in klinische ontwikkeling voor de behandeling van nieuw gediagnosticeerd, teruggevallen en/of vuurvast multiple myeloom (MM).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Adaptive Biotechnologies
Beth Keshishian, 917-912-7195
media@adaptivebiotech.com

Contacts

Adaptive Biotechnologies
Beth Keshishian, 917-912-7195
media@adaptivebiotech.com