ResMed verwerft HEALTHCAREfirst, een in de cloud gebaseerde Software and Services Provider voor thuiszorg en ziekenhuizen

De overname versterkt ResMed’s software-as-a-service (SaaS) oplossingen voor thuiszorgverleners

SAN DIEGO--()--ResMed (NYSE:RMD, ASX:RMD), een wereldleider in connected gezondheidszorgoplossingen, kondigde vandaag aan dat het een definitieve overeenkomst is aangegaan om het privé beheerde HEALTHCAREfirst, een leverancier van softwareoplossingen en diensten voor huisgezondheid en hospice-agentschappen te verwerven.

HEALTHCAREfirst biedt elektronisch gezondheidsdossier-software (EHR), facturerings- en coderingsdiensten, en geavanceerde analytics aan die thuisgezondheid en hospice-agentschappen toelaten om hun klinische, financiële en administratieve processen te optimaliseren. HEALTHCAREfirst zal de bestaande softwareoplossingen van ResMed aanvullen door Brightree, een volledige dochteronderneming die bij de hoogste 100 bedrijven van de gezondheidszorg-IT in de Verenigde Staten wordt gerangschikt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ResMed
For media:
Jayme Rubenstein, +1 858-836-6798
news@resmed.com
or
For investors:
David Pendarvis, +1 858-836-5000
investorrelations@resmed.com

Contacts

ResMed
For media:
Jayme Rubenstein, +1 858-836-6798
news@resmed.com
or
For investors:
David Pendarvis, +1 858-836-5000
investorrelations@resmed.com