“C.H. Robinson” Eiropā prezentē nākamās paaudzes transportēšanas tehnoloģiju

Mobilā lietotne šoferiem “Navisphere® Driver” uzlabo efektivitāti, automatizējot un paātrinot procesus

AMSTERDAMA--()--“C.H. Robinson” šodien paziņoja, ka Eiropā tiek laista klajā mobilā lietotne “Navisphere® Driver”, kas izstrādāta, lai šoferi, reisa laikā, varētu pārskatīt un atjaunot informāciju par savām kravām. Lietotne automātiski iesniedz prasīto jaunāko informāciju par transportēšanu un ļauj šoferiem skenēt un augšuplādēt dokumentus, lai paātrinātu maksājumu procesus.

“Šodien kompānijas, kas pārvadā produktus, reāllaikā pieprasa atjauninājumus par to, kur konkrētajā brīdī atrodas to kravas,” sacīja “C.H. Robinson Europe” prezidents Jerūns Eijsinks. “Pirms “Navisphere Drive” šoferiem bieži bija jāapstājas vai, atrodoties uz ceļa, jāzvana, lai manuāli sniegtu kravas izsekošanas informāciju. Tagad šoferu telefons automātiski var to izdarīt viņu vietā”.

Mobilā lietotne, kas “iPhone®” un “Android®” ierīcēm pieejama “App Store” un “Google Play”, ir īpaši izstrādāta šoferiem. Tā ar vienkāršiem mobilās īsziņas paziņojumiem nosūta kravu norīkojumus. Tā izmanto ģeogrāfiskā loka atjauninājumus un telefona atrašanās vietas pakalpojumu, lai ik stundu vai biežāk, ja to pieprasa kravas sūtītājs, automātiski iesniegtu gandrīz reāllaika atjauninājumus par kravu. Izsekošana turpinās visu kravas transportēšanas laiku. Turklāt šoferis var izmantot telefona fotokameru un lietotni, lai skenētu un augšupielādētu dokumentāciju, kas nepieciešama maksājumu cikla sākšanai.

“Pašlaik mēs atbalstām lielāko daļu telemātikas pakalpojumu sniedzēju Eiropā. Tas nozīmē, ka, apkalpojot mūsu kravas, apstāšanās vai brauciena laikā, jūsu kabīnē iebūvētās ierīces tiešā veidā var nosūtīt atjauninājumus “C.H. Robinson”,” piebilda kompānijas informācijas tehnoloģiju grupas Eiropā ģenerāldirektrors Deivs Frāss. “Esam priecīgi sniegt mūsu pārvadātāju tīklam šo kā papildu pakalpojumu mūsu pilnajā uzticamu tehnoloģisku risinājumu komplektā”.

“C.H. Robinson” uzņēmumā izstrādā tehnoloģiskus risinājumus, kuros domāts par nākotni. “Navisphere® Driver” ir produkts no “Navisphere®”, kas ir vienīgā globāla transporta pārvaldības sistēma, kura izstrādāta, lai klientiem nodrošinātu pilnīgu caurskatāmību, efektivitāti un automatizētu ziņošanu par viņu kravām jebkurā reģionā vai transporta veidā. “Navisphere®” un tās produkti ir elastīgi un efektīvi, un integrējami ar gandrīz visiem strukturētu datu failu vai uzņēmumu resursu plāniem. Tas ļauj klientiem un pārvadātājiem ātri apkopot visus piegādes ķēdes aspektus par vietējām un starptautiskām kravām.

Par “C.H. Robinson”

Mēs “C.H. Robinson” uzskatām, ka pasaules ekonomikas dzinējspēks ir ātrāka starptautiskā tirdzniecība. Izmantojot mūsu darbinieku, procesu un tehnoloģiju stiprās puses, mēs palīdzam saviem klientiem strādāt gudrāk, nevis smagāk. Kā viens no pasaulē lielākajiem trešās puses loģistikas pakalpojumi sniedzējiem, mēs caur savu globālo tīklu piedāvājam plašu loģistikas pakalpojumu, svaigās produkcijas pakalpojumu un pārvaldīto pakalpojumu klāstu. Eiropā “C.H. Robinson” ar dinamisku biroju tīklu visā reģionā ir viens no līderiem autoceļu pārvadājumos un kravu ekspeditoru tirgū. Mūsu komandas pārstāvji Eiropā zina vairākas valodas, prot veidot attecības un koncentrējas uz pakalpojumu sniegšanu mūsu klientiem. Kompānija, mūsu fonds un mūsu darbinieki ik gadu sniedz ieguldījumu dažādas organizācijās visā pasaulē. “C.H. Robinson” (CHRW), kuras galvenais birojs ir ASV Minesotas štata Ēdenprērijā, akcijas kotē NASDAQ. Plašāku informāciju meklējiet http://www.chrobinson.com vai noskatieties mūsu kompānijas video.

Šī paziņojuma versija oriģinālvalodā ir paziņojuma vienīgā oficiālā un autoritatīvā versija. Tulkojumi ir domāti, lai radītu papildu ērtības, un ir jāsalīdzina ar oriģinālo tekstu, kam vienīgajam ir juridisks spēks.

“C.H. Robinson”
mārketinga vadītāja