C.H. Robinson käivitab Euroopas järgmise põlvkonna transporditehnoloogia

Navisphere® Driver mobiilirakendus juhtidele tõstab efektiivsust, automatiseerides ning lihtsustades protsesse

AMSTERDAM--()--C.H. Robinson teatas täna, et toob Euroopa turule enda Navisphere® Driver mobiilirakenduse, mis võimaldab juhtidel vaadata ning uuendada teel olles teavet enda laadungi kohta. Rakendus esitab automaatselt vajalikud teelolemise aruanded ning võimaldab juhtidel dokumente skäneerida ja üles laadida, et kiirendada makseprotsesse.

"Täna vajavad kaupu tarnivad ettevõtted õigeaegseid uuendusi selle kohta, kus nende laadungid igal ajahetkel on," ütles Jeroen Eijsink, C.H. Robinson Europe'i president. "Enne Navisphere Driverit tuli juhtidel tihti peatuda või teel olles helistada, et käsitsi edastada jälgimisteavet. Nüüd saab juhi telefon tema eest automaatselt töö ära teha."

Mobiilirakendus, mis on saadaval iPhone® ja Android® seadmetele App Store'is ja Google Plays, on loodud spetsiaalselt juhtide jaoks. See annab lihtsate SMS tekstiteavituste kaudu kätte laadungiülesanded. See kasutab geograafiliste tsoonide andmeid ning telefoni asukohateenust, et automaatselt edastada peaaegu reaalajas andmeid laadungi kohta igal tunnil, või tihedamini, kui tarnijal seda vaja on. Jälgimine kestab laadungi eluea. Viimaks saab juht kasutada telefoni kaamerat ning rakendust, et skäneerida ning üleslaadida dokumente, et alustada maksetsüklit.

"Täna toetame enamikku Euroopa telemaatikateenuse pakkujatest. See tähendab, et kabiinis olevad agregaadid saavad saata peatuste ja teelolelku kohta uuendusi C.H. Robinsonile, kui te meie jaoks laadungit veate," lisas Dave Fraas, ettevõtte IT grupi tegevjuht Euroopas. "Meile pakub rõõmu seda meie vedajavõrgune lisateenusena pakkuda osana meie tugevate tehnoloogialahenduste täispaketist."

C.H. Robinson arendab in-house tehnoloogialahendusi, pidades silmas tulevikku. Toote Navisphere® Driver on arendanud Navisphere®, ühtne ülemaailmne transpordihaldussüsteem (TMS), mis on rajatud, pakkumaks klientidele otsast-otsani nähtavust, efektiivsust ning laadungite automaatset aruandlust ükskõik missuguses piirkonnas või transpordimeetodis Navisphere® ja selle tooted on paindlikud ning efektivised ning ühilduvad pea igasuguse andmefaili või firma ressursiplaaniga. Need võimaldavad klientidel ja vedajatel tuua kiiresti kokku kõik tarneahela komponendid kohalike ja ülemaailmsete vedude jaoks.

C.H. Robinsoniga koos töötades saavad nii kliendid kui vedajad toetuda professionaalsetele, vastamisaltitele ekspertidele, kes tunnevad transporditurgu. Ettevõte toetab vedajaid nende efektiivsuse ja kasumlikkuse edendamisel, andes neile ligipääsu ühele Euroopa suurematest kaubavõrgustikest, ning võimaldab vedajatel kasutada tehnoloogiat, mis teeb nende äri paindlikumaks ning tõhusamaks, automatiseerides protsesse ning suhtlust.

C.H. Robinsonist

C.H. Robinsonis usume ülemaailmse kaubanduse kiirendamisesse, et juhtida maailmamajandust. Kasutades meie inimeste, protsesside ja tehnoloogia tugevusi aitame oma klientidel töötada nutikamalt, mitte rohkem. Ühena maailma suurematest kolmanda osapoole logistikapakkujatest (3PL) pakume laia portfelli logistikateenuseid, värske toorme teenuseid ning heldusteenuseid läbi enda ülemaailmse võrgustiku. Euroopas on C.H. Robinson üks juhtivaid maanteetranspordi ja kaubatarne pakkujaid ning firmal on piirkonnas dünaamiline kontorite võrgustik. Meie tiimiliikmed Euroopas on mitmekeelsed ning kogenud suhete loomisel ning keskendunud enda klientide teenindamisele. Ettevõte, meie sihtasutus ning töötajad panustavad iga-aastaselt hulka organisatsioonidesse üle kogu maailma. Firma peakorter asub Eden Prairies Minnesotas, USAs. C.H. Robinson (CHRW) on noteeritud NASDAQ börsil. Lisateabe saamiseks külastage saiti http://www.chrobinson.com või vaadake cmeie firmavideot.

Selle teadaande originaaltekst on ametlik ja kaitstud autoriõigusega. Tõlge on tehtud vaid mugavusotstarbel. Teksti kasutamisel tuleb viidata originaaltekstile, kuna vaid see on õiguslikult kehtiv.

C.H. Robinson
Marianne Myburgh, +31.205.170.206