Společnost C.H. Robinson uvádí na evropský trh transportní technologii nové generace

Mobilní aplikace pro řidiče Navisphere®. Driver zvyšuje efektivitu pomocí automatizace a urychlování procesů

AMSTERDAM--()--Společnost C.H. Robinson dnes oznámila, že uvádí na trh aplikaci pro mobilní telefony Navisphere®. Driver v Evropě, která by měla umožnit řidičům sledovat a aktualizovat informace o jejich nákladu v průběhu cesty. Aplikace automaticky posílá požadované aktualizace přímo z cesty a umožňuje řidičům skenování a nahrávání dokumentů pro urychlení platebních procesů.

„V dnešní době vyžadují zasilatelské společnosti aktuální informace o tom, kde se jejich dodávky v daný moment nachází,“ řekl Jeroen Eijsink, prezident evropské divize společnosti C.H. Robinson. „Před vytvořením aplikace Navisphere® Driver, museli řidiči pravidelně zastavovat nebo často telefonovat z cesty, aby poskytli požadované informace. Nyní to mohou za ně dělat telefony automaticky.“

Mobilní aplikace dostupná pro zařízení iPhone®. a Android®. v obchodech App Store a Google Play, byla navržena speciálně pro řidiče. Informuje o nákladu prostřednictvím jednoduchých upozornění ve formě SMS. Používá sledování na bázi virtuálních geozón a lokalizace telefonu pro automatické předkládání aktualizací v téměř reálném čase každou hodinu nebo ještě častěji podle požadavků zasilatele. Sledování funguje po celou dobu přepravy zakázky. A navíc, řidič může využít fotoaparát na telefonu a aplikaci pro skenování a nahrávání dokumentů pro zahájení platebního cyklu.

„V současné době podporujeme většinu poskytovatelů telematických služeb v Evropě. To znamená že jednotky v kabině mohou přímo posílat aktualizace o zastávkách a situaci na cestě společnosti C.H. Robinson při přepravě zásilky,“ dodal generální manažer oddělení informačních technologií společnosti v Evropě Dave Fraas. „Jsme velmi rádi, že můžeme poskytovat tuto doplňkovou službu naší síti přepravců, jako součást naší kompletní nabídky silných technologických řešení.“

Společnost C.H. Robinson vyvíjí technologická řešení s ohledem na budoucnost. Navisphere® Driver je produktem Navisphere®., jednotného globálního systému řízení přepravy (TMS), který umožňuje zákazníkům získat kompletní viditelnost, efektivitu a automatické informace o jejich zásilkách v jakémkoli regionu a při jakémkoli způsobu přepravy. Navisphere®. a její produkty jsou flexibilní a efektivní a integrují téměř jakékoli strukturované soubory dat nebo plány podnikových zdrojů. Umožňuje zákazníkům a přepravcům rychle přinášet všechny aspekty dodavatelského řetězce společně pro místní i globální dodávky.

Při spolupráci se společností C.H. Robinson se jak zákazníci, tak přepravci mohou opřít o profesionální zodpovědné odborníky, kteří znají přepravní průmysl. Společnost podporuje přepravce, aby zvýšila jejich efektivitu a ziskovost tím, že jim umožňuje přístup k jedné z největších přepravních sítí v Evropě. Speditéři mají možnost využívat technologie, díky nimž je jejich podnikání flexibilnější a efektivnější pomocí automatizace procesů a interakcí.

O společnosti C.H. Robinson

Ve společnosti C.H. Robinson, věříme, že zrychlením globálního trhu poháníme světovou ekonomiku. S využitím silných stránek našich lidí, procesů a technologií, pomáháme našim zákazníkům, aby pracovali inteligentněji, ale ne těžce. Jako jeden z největších poskytovatelů logistických služeb (3PL) na světě, nabízíme širokou škálu logistických služeb, zajištění zdrojů čerstvých produktů a řízených služeb prostřednictvím naší globální sítě. V Evropě představuje společnost C.H. Robinson jednu z předních firem v oblasti silniční přepravy a spedice s dynamickou sítí poboček v celém regionu. Členové našeho evropského týmu hovoří několika jazyky, mají zkušenosti s navazováním kontaktů a vychází vstříc zákazníkům. Společnost, naše nadace a zaměstnanci každoročně přispívají celé řadě organizací na celém světě. Společnost C.H. Robinson (CHRW) má centrálu v Eden Prairie, v americkém státě Minnesota, a její akcie jsou veřejně obchodovány na elektronické burze cenných papírů NASDAQ. Další informace naleznete na stránkách http://www.chrobinson.com nebo si prohlédněte naše video o firmě.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

C.H. Robinson
Marianne Myburgh, +31.205.170.206