Inuitive Licenseert Inside Secure’s Root-of-Trust om Mobiele en XR Virtual Augmented Reality Oplossingen te Beveiligen

Beveiligingsoplossing voldoet aan de behoeften van ontwerpers van embedded platforms voor geavanceerde toepassingen

AIX-EN-PROVENCE, Frankrijk & RA’ANANA, Israël--()--Inside Secure (Parijs: INSD) (Euronext Parijs: INSD), in het centrum van beveiligingsoplossingen voor mobiele en gekoppelde apparaten, kondigde vandaag aan dat het de beveiligde bootcomponent in zijn toonaangevende Roof-of-Trust-oplossing in licentie geeft om de Mobile- en XR-oplossingen (Virtual, Mixed & Augmented Reality) van Inuitive, een in Israël gevestigde ontwerper van geïntegreerde schakelingen voor multi-core visionprocessoren, te beveiligen.

Inuitive’s vision processors ondersteunen 3D-beeldvorming, deep learning en computer vision processing. Deze nieuwe generatie processors maken hoogwaardige diepte metingen, SLAM (Simultane Localization and Mapping) op de chip computerzicht en deep learning mogelijk in een geoptimaliseerde form factor met een minimaal stroomverbruik.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press contact
Inside Secure Corporate communications
Brigitte Foll
Marcom Director
+33 (0)-4-42-905-905
communication@insidesecure.com

Contacts

Press contact
Inside Secure Corporate communications
Brigitte Foll
Marcom Director
+33 (0)-4-42-905-905
communication@insidesecure.com