CES Azië 2018 kondigt winnaars van Innovatie Awards aan

Baanbrekende technologische producten erkend in Kunstmatige Intelligentie, voertuigtechnologie, mobiel, Augmented Reality/Virtual Reality en meer

ARLINGTON--()--De Consumer Technology Association (CTA) heeft vandaag op de CES Asia 2018 haar Innovatie Awards toegekend. Het CES Asia Innovation Awards Programme, dat zijn tweede jaar ingaat, bekroont uitmuntend productontwerp en -engineering in gloednieuwe consumententechnologieproducten van CES Aziatische exposanten.

Het programma erkent baanbrekende technologieën in 20 productcategorieën, waaronder voor het eerst de categorie kunstmatige intelligentie (AI) voornamelijk gesitueerd in SNIEC, hal N3 op CES Azië 2018. Andere erkenningsgebieden zijn onder meer augmented reality (AR), virtual reality (VR), content, mobiel, voertuigtechnologie, smart home, digitale gezondheid, wearables en meer. CES Asia is een wereldwijde beurs met exposerende bedrijven uit 23 landen, regio’s en gebieden.

Een elitepanel van juryleden met expertise in de industrie op het gebied van productontwerp en engineering beraadslaagden over de onderscheidingen voor dit prestigieuze prijzenprogramma. De gehonoreerde producten blonken uit in vijf criteria: techniek, esthetiek, functie en gebruikswaarde, unieke eigenschappen en innovatieniveau.

Lees de complete lijst van CES Asia 2018 Innovation Award winnaars.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Consumer Technology Association (CTA)
Teresa Hsu, 703-907-5259
thsu@CTA.tech
www.CESAsia.com
or
Bernice Morquette, 703-907-7651
bmorquette@CTA.tech
www.CES.tech

Contacts

Consumer Technology Association (CTA)
Teresa Hsu, 703-907-5259
thsu@CTA.tech
www.CESAsia.com
or
Bernice Morquette, 703-907-7651
bmorquette@CTA.tech
www.CES.tech