Workiva ontwerpt OEM-overeenkomst met SAP om SAP® Cloud Platform Integration aan te bieden met Workiva Wdesk Platform

AMES, Iowa--()--Partnerschap integreert processen en gegevens tussen cloud- en applicaties van derden en oplossingen op locatie om krachtige functies voor koppeling, controleerbaarheid en controle te leveren

Workiva (NYSE:WK), een leider op het gebied van cloud-gebaseerde oplossingen voor datasamenwerking, rapportage en naleving, heeft vandaag aangekondigd dat het een OEM-overeenkomst met SAP (NYSE:SAP) heeft ondertekend.

Met deze overeenkomst gaat Workiva samenwerken met SAP voor een integratie van het Wdesk-platform met behulp van de SAP® Cloud Platform Integration service. Van de gebundelde oplossingen wordt verwacht dat ze klanten krachtige koppelings-, audit en besturingsfuncties bieden.

De aankondiging van vandaag laat zien dat Workiva en SAP zich inzetten om klanten een rijke integratie-ervaring te bieden”, stelt Matt Rizai, voorzitter en CEO van Workiva. “Met ons OEM partnerschap zullen we klanten over de hele wereld helpen de waarde van hun bedrijfsgegevens te verbeteren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Workiva Inc.
Kevin McCarthy, 515-663-4471
press@workiva.com

Contacts

Workiva Inc.
Kevin McCarthy, 515-663-4471
press@workiva.com