A Boyden bővíti Magyarországi szervezetét

BUDAPEST--()--A cég örömmel üdvözli a korábban a Nielsen felső vezetőjeként tevékenykedő Szalókyné Tóth Juditot, aki a budapesti iroda újraindítása keretében csatlakozik a Boydenhez - A prémiumkategóriás szolgáltatásokat nyújtó globális felsővezető-kereső és vezetési tanácsadó cég, a Boyden, amelynek több mint 65 irodája működik mintegy 40 országban, bejelentette, hogy Szalókyné Tóth Judit üzlettársként csatlakozott a céghez Magyarországon. A Boyden a budapesti állomány további bővítését is tervezi annak érdekében, hogy meg tudjon felelni a piaci igényeknek.

Szalókyné Tóth Judit mintegy 20 évre visszanyúló vezetői tapasztalatokkal rendelkezik, és több mint egy évtizede teljesít felsővezetői üzleti tanácsadóként neves, tőzsdén jegyzett globális nagyvállalatok számára megbízásokat. Karrierje során közel 100 helyi és nemzetközi ügyfélnek nyújtott hasznos támogatást. Széles körű vezetői és vezetőkiválasztási ismeretekkel rendelkezik a napi fogyasztási cikk, kiskereskedelmi, adatkezelési, média és digitális marketing szektorban, valamint olyan funkcionális területeken, mint az általános vezetés, a digitális átalakulás, az adatgyűjtés és -elemzés, a szervezetfejlesztés, a compliance (törvényi megfelelés), az ún. "turnaround" menedzsment (zavarelhárítás, irányváltás), az értékesítés és marketing, az ellátási lánc és a logisztika.

"Judit kiterjedt tapasztalatokkal rendelkezik, amelyek rendkívül hasznosak számunkra globális fogyasztói és kiskereskedelmi (Global Consumer & Retail) Practices, egészségügyi és élettudományi (Healthcare & Life Sciences), valamint technológiai (Technology) üzletágaink szempontjából" - fejtette ki Trina Gordon, a Boyden elnök-vezérigazgatója. "Judit jól ismert vezetési szakértő mind Magyarországon, mind Kelet-Európában, és több kimagaslóan sikeres projektet hajtott végre számos olyan piacon, ahol a Boyden a prémium kategóriába tartozó szolgáltatók közt szerepel."

"Judit kiemelkedően értékes új tagja a Boyden Hungary-nek, és tapasztalatai rendkívül jól kamatoztathatók a cég oroszországi, törökországi, lengyelországi, cseh köztársasági és egyéb közép- és kelet-európai piacokon végzett tevékenysége során" - tette hozzá Forgács Péter, a Boyden Hungary ügyvezető üzlettársa. "Judit kiváló szakértője az ügyfélkapcsolatok kezelésének és az üzletfejlesztésnek is, és igen keresett előadó a legfontosabb üzleti és képzési konferenciákon."

Mielőtt a Boyden kötelékébe lépett, Szalókyné Tóth Judit a Nielsen Kelet-Közép-Európában és a mediterrán térségben folytatott marketing kommunikációjáért felelős regionális igazgatója volt, ahol e minőségében 2017-ben elnyerte a cég "Influential Influencer" (Befolyásos véleményvezér) díját. Ezt megelőzően a Nielsen Hungary ügyvezető igazgatójaként tevékenykedett, majd a fogyasztói viselkedésre vonatkozó kutatásokért (Consumer Insight) felelős regionális igazgatói posztot töltötte be, és tagja volt a közép-kelet-európai régiót irányító vezetőségnek. Mielőtt csatlakozott a Nielsenhez, Judit a Zwack Ltd marketingigazgatója és a cég igazgatóságának tagja volt. Karrierjét az Unilevernél kezdte, ahol az értékesítési, a marketing és az üzletfejlesztési területeken dolgozott.

Szalókyné Tóth Judit MBA- és mesterfokozatú marketingkommunikációs diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte, és számos üzleti, szervezeti sokszínűséget támogató, oktatási és jótékonysági szervezet aktív tagja.

A Forbes magazin előző hónapban megjelent új, a 250 legjobb felsővezető-toborzással foglalkozó céget felsoroló Best Executive Recruiting Firms rangsorában a Boyden a tavalyi év után idén is az első 10 szervezet között szerepel.

Amit a Boydenről tudni kell…

A Boyden vezetési tanácsadással és felsővezetők kiválasztásával foglalkozó, prémiumkategóriás szolgáltatásokat nyújtó cég, amelynek több mint 65 irodája működik mintegy 40 országban. Globális jelenlétünk lehetővé teszi számunkra, hogy ügyfeleink igényeit a világ bármely pontján ki tudjuk elégíteni. Vezetőkeresési tevékenységünk során mindig megtaláljuk a legjobb vállalatok számára a nekik leginkább megfelelő vezetőket, és a vezetők keresésének idejére vezetési megoldásokat és vezetési tanácsadást biztosítunk számukra. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: www.boyden.com.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Boyden
Forgács Péter, +36 30.9310.014
pforgacs@boyden.com
vagy
Boyden
Katie Killip, +1 212 850.5620
katie.killip@fticonsulting.com

Contacts

Boyden
Forgács Péter, +36 30.9310.014
pforgacs@boyden.com
vagy
Boyden
Katie Killip, +1 212 850.5620
katie.killip@fticonsulting.com