eLichens biedt open toegang tot zijn real-time- en luchtkwaliteitsvoorspellingsgegevens om de groei van diensten aan burgers te vergemakkelijken

eLichens has developed a complete platform for smart city applications, based on its dense network of air quality stations and cloud models to measure and predict air quality at a very high precision. https://www.elichens.com/smart-city

PARIS--()--eLichens, ontwerper van gepatenteerde gassensoren en het eerste uitgebreide platform voor analyse en voorspelling van de luchtkwaliteit, kondigt vandaag aan dat het open gegevenstoegang aanbiedt aan zijn hyper lokale realtime- en luchtkwaliteitsprognosegegevens voor de stad Grenoble. Dit zal de ontwikkeling van diensten aan gemeenschappen, dienstverlenende bedrijven en burgers die zich zorgen maken over de kwaliteit van de lucht die zij inademen, makkelijker maken.

Het in kaart brengen van de luchtverontreiniging van Grenoble door eLichens is het resultaat van de integratie van verschillende parameters: topografische gegevens, real-time wegverkeer, de meteorologie van de stad Grenoble en geavanceerde modellen voor gasverspreiding. Deze parameters worden ondersteund door realtime- en continue luchtverontreinigingsmetingen van de eLichens-stations van Grenoble en van de referentiestations Atmo Auvergne-Rhônes-Alpes.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

eLichens
Marc Attia
press@elichens.com

Contacts

eLichens
Marc Attia
press@elichens.com